gosiak666 0 Napisano Marzec 13, 2012 Witam, Dziś mam 35dc, wczoraj wieczorem robiłam test ciążowy - negatywny, dziś rano znów zrobiłam, bo pomyślałam że może wieczorem nie było wystarczającego stężenia HCG w moczu. Seks był akurat w dzień owulacji i dzień po owulacji więc prawdopodobieństwo tego, że mogę być w ciąży jest bardzo duże. Zastanawiam się tylko czy to możliwe, że test jeszcze nie pokazuje ciąży? Czy któraś z Was tak miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstawowe pytanie Napisano Marzec 13, 2012 ile minęło od stosunku. do zagnieżdżenia może dochodzić nawet 12 dni a dopiero po 6 dniach od zagnieżdżenia test wykrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak666 0 Napisano Marzec 13, 2012 Dziś jest 17 dzień od ostatniego stosunku, stosunek był w 11,17 i 18 dc przy cyklach średnio 29-30dniowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omnaaa Napisano Marzec 13, 2012 mogłaś zaciążyć, ale mi się nie wydaje... skoro już 35 dzień cyklu a test nie wykrywa. Uspokój się wyluzuj a okres przyjdzie. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to wyraźnie nie trafiliście Napisano Marzec 13, 2012 w cykl owulacyjny, bo kochaliście się wcześniej niż 3 dni przed owulacją, a po owulacji, to po herbacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak666 0 Napisano Marzec 13, 2012 nie kochaliśmy się 3 dni przed owulacją bo owu mam przeważnie w 17-18dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak666 0 Napisano Marzec 13, 2012 więc seks był akurat wtedy kiedy trzeba. poprostu chciałam wiedzieć czy ktoś tak miał. idę w czwartek do lekarza to się dowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstawowe pytanie Napisano Marzec 13, 2012 a tą owulację to sobie wyliczasz czy obserwujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstawowe pytanie Napisano Marzec 13, 2012 sorry chyba nie wyliczasz bo tak policzyłam że jest jakieś 12-13 dni pomiędzy. Testy rób z rana bo na tym etapie jeśli jesteś w ciąży to potrzebne jak najwieksze stężenie HCg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach