Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak666

test negatywny a jednak ciąża?

Polecane posty

Witam, Dziś mam 35dc, wczoraj wieczorem robiłam test ciążowy - negatywny, dziś rano znów zrobiłam, bo pomyślałam że może wieczorem nie było wystarczającego stężenia HCG w moczu. Seks był akurat w dzień owulacji i dzień po owulacji więc prawdopodobieństwo tego, że mogę być w ciąży jest bardzo duże. Zastanawiam się tylko czy to możliwe, że test jeszcze nie pokazuje ciąży? Czy któraś z Was tak miała?

Gość podstawowe pytanie
ile minęło od stosunku. do zagnieżdżenia może dochodzić nawet 12 dni a dopiero po 6 dniach od zagnieżdżenia test wykrywa

Dziś jest 17 dzień od ostatniego stosunku, stosunek był w 11,17 i 18 dc przy cyklach średnio 29-30dniowych.

Gość omnaaa
mogłaś zaciążyć, ale mi się nie wydaje... skoro już 35 dzień cyklu a test nie wykrywa. Uspokój się wyluzuj a okres przyjdzie. Pozdro

Gość no to wyraźnie nie trafiliście
w cykl owulacyjny, bo kochaliście się wcześniej niż 3 dni przed owulacją, a po owulacji, to po herbacie :)

więc seks był akurat wtedy kiedy trzeba. poprostu chciałam wiedzieć czy ktoś tak miał. idę w czwartek do lekarza to się dowiem.

Gość podstawowe pytanie
a tą owulację to sobie wyliczasz czy obserwujesz.

Gość podstawowe pytanie
sorry chyba nie wyliczasz bo tak policzyłam że jest jakieś 12-13 dni pomiędzy. Testy rób z rana bo na tym etapie jeśli jesteś w ciąży to potrzebne jak najwieksze stężenie HCg