Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badylek255

spozniona owulacja czy to mozliwe???

Polecane posty

Gość Badylek255

hej dziewczyny moj problem jest nastepujacy : okres powinnam dostac ponad tydzien temu podejrzewalam ze jestem mw ciazy wiec jeszcze przed planowanym@ zrobilam test ale wyszedl neg wiec bylam przekonana ze nie jestem w ciazy cykle mam raczek regularne wiec po 2 dniach zrobilam test z krwi i takze wyszedl neg ale w tym dniu co robilam bete po poludniu dotslam malutkiego plamienia doslownie kilka ,,brudnych plamek,, od 2 dni tak mnie okropnie bola piersi a wlasciwie same sutki pieka przeokropnie jakby mi ktos szpilki wbijal przed okresem jak mnie bolaly piersi to co najwyzej tak z boku a nie sutki;/wogole zrobily sie takie duze . Powiedzcie mi czy mozliwe jest ze np owulacja mi sie przesunela i test z krwi mogl tego nie wykazac ? dodam jeszcze ze mam okropnie duzo sluzu takiego gestego i bialego nie wiem co jest mialam niedawno robione usg i wszystko wporzadku jest nie mam zadnych torbieli itp. to dziwne ze tyle nie mam okresu;/ co o tym sadzicie? ja sie nie znam na tym troche czytalam i cos o tej spoznionej owulacji znalazlam ale nie wiem jak to jest w praktyce z tym??? poradzcie cos:(

Gość Badylek255
?????