Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszczuch1990

Chcę mieszkać na wsi!

Polecane posty

Gość Mieszczuch1990

Męczą mnie blokowiska i miejski zaduch. Byłem na wsi na wycieczce. Tam tyle przyrody wokół, jest czym oddychać, wolna przestrzeń, czyste lasy, pola, łąki itd. Chciałbym mieć tam domek letniskowy. Chciałbym się nauczyć rolnictwa, ale to podobno wymaga ciężkiej pracy, także nie wiem czy bym sobie poradził :/

Gość mleczna aska
witaj to prawda na wsi jest fajnie lasy blisko zielen te zapachy calkiem jest nie zle ale czasem chce zamieszkac w miescie tam jest wszedzie blisko sa rozne sklepy itd

Gość Cudowny klimat
Zgadzam sie ja również chcialabym uciec na wieś

"czasem chce zamieszkac w miescie tam jest wszedzie blisko sa rozne sklepy itd" - typowo babska logika :D gdyby nie te sklepy...:D

Gość mleczna aska
ha ha no tak to jest bardzo przydatne sa kina jest co robic a na wsi ciagle to samo

Gość ertertert
ale wielki minus to robactwo! Wszędzie pająki, mimo moskitier :O

Gość powiem i ja ......
ja mam to szczęście że już od paru ładnych lat mieszkam na wsi ...zawsze byłam mieszczuchem i nie wyobrażałam sobie takiego życia bez zgiełku i tego całego zamieszania jakie daje życie w mieście.....ale pojawiła się okazja kupna działki i zdecydowaliśmy że się budujemy i to była najlepsza decyzja w życiu ...mieszkam niby na wsi ale do miasta mam raptem 5 km....osiedle małe wszyscy się praktycznie znamy....cisza spokój ....latem mogę rano wypić kawę na tarasie super sprawa ....wprawdzie do pracy mam 15 km ale pokonuje tą odległość raptem w dwadzieścia minut autem w mieście przy porannych korkach jechałabym z godzinę polecam wszystkim jeśli mieli by taką okazję