Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnhuyuuu

Która z Was probowala tabletek z tasiemcem ?

Polecane posty

Gość bnhuyuuu

faktycznie działa ?

Gość katarzyyyyyyynaaa
ke???????? jak to z tasiemcem????????????

Gość jateztakchce
działają jak ci tasiemiec wejdzie do mózgu

Gość a niech sobie przyjeżdża
podobno działa, ale to sposób dla desperatów. Nigdy bym sie na to nie zgodziła. Aż tak mi nie zależy na utracie kilku kg żeby życiem ryzykować i zaprosić do organizmu pasożyta. To jest chore!

Gość bnhuyuuu
podobno mozna to wziąc, robal zrobi to co ma zrobic, potem bierze się Zentel na odrobaczenie i po kłopocie.

Gość katarzyyyyyyynaaa
OMG! ludzie to debile!!!!!!!!!!!! przeciez tasiemiec moze nas zabic (nie tyle on co larwy i szkody jakie wywoluja) a nigdy nie masz gwarancji ze odrobaczenie sie uda, bo larwy moga byc juz np w mozgu, czy oczach i ujawnic sie po dluzszym okresie czasu!!! nie nie nie nigdy bym tak nie ryzykowala! za bardzo kocham moje zwoje neuronow :P

Gość szkookkkk!!!
bnhuyuuu- Nie zapominaj ,że larwy mogą zaczepić się w mózgu , oczach i innych tkankach np mięsnie. Wybijesz robala z jelita a jego formy przetrwalnikowe zostaną, a to moze skonczyc sie zaburzeniami psychicznymi , padaczką . Potem by cie czekała kuracja preparatami na robale ,Zentel przy tym to pikuś :O Juz lepsza jest głodowka :O

Gość katarzyyyyyyynaaa
i podstawowe pytanie, jakiego gatunku to tasiemiec??????? jesli sa to masowo w chinach produkowane tabletki, to raczej ida po kosztach, ilosc nie "jakosc" (trudno mi tu mowic o jakosci :/ ) wiesz jaki tasiemiec jest najgorszy? Bablowiec, wystepujacy w jelicie cienkim psow i kotow, lisow, szakali... jak sadzisz, ktory tasiemiec bedzie w tych tableteczkach z chin???????? :D

Gość szkookkkk!!!
katarzyyyyyyynaaa - w tych tabletkach chodziło o to by dać ''najdelikatniejszego' tasiemca ,tam zmodyfikowanego by nie mógl sie rozmnazać. Wątpie w zapewnienia ''sprzedawców'' tego czegos ,że tak własnie jest. Skoro w tabletkach sa larwy tasiemca to jaką mamy pewność ,że nie ma tam np włośnicy , glistnicy i innych pasozytów ? Niektórzy nie jedzą miesiąc ,inni odchudzają sie narkotykami ,inni robalami 💤

Gość apropo odchudzania czy
probówal ktos urządzeń do odchudzania z Mango ? Np Abs & Core, abgymnic itp ? elektrostymacja ?

Gość szkookkkk!!!
Te maszynki nie odchudzają. To wprowadzanie ludzi w błąd. Prąd przechodzi przez tkanke tłuszczową i dochodzi do mięsni by wywołac skurcz- normalnie robi to mózg podczas chodzenia, ćwiczeń. Uzywanie tego nie porpawi kondycji ,pracują tylko mięsnie , a co ze ścięgnami ? Łatwo nabawic sie wad postawy, prąd dziala tylko na mięsnie powierzchniowe a nie te które utrzymują kregosłup. Moja koleżanka uzywala czegoś podobnego dawno temu , była zadowolona ale..prąd ją kopnąl i poparzyl skore :O

Gość mama_mikołąjka
o masakra na samą myśl nie dobrze mi się robi jak pomyśle ze mam coś w sobie jakiegoś robala a jeszcze wsadzić go sobie świadomie o fujjjj

Gość hah hahahahhahahahah
co za kretynka hahaha