Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkopw

Hm... temat wymagający komentarza pań z ,,jakimś'' doświadczeniem

Polecane posty

Gość Kamilkopw

Witam, na początku dodam,że gówniarzem już nie jestem( zaraz 18lat będę miał). także wolalbym o konkretne wypowiedzi na ten temat. a więc (to moze od poczatku:P) Od klasy pierwszej liceum w ktorym sie uczę, wiadomo jak każdy normalny nastolatek probowalem ,że tak powiem wykminić cos w sprawie wlasnego szczescia :P i no po prostu szukalem dziewczyny.. odrazu na poczatku napisze, nie mogla ona chodzic do tej samej klasy, z powodów różnych( zle doswiadczenia z przeszlosci nie dotyczace mnie,ale swiadkiem bylem) nie wiem na ile moge czuć sie atrakcyjny ,ale odczulem dość spore zainteresowanie w przeciagu paru pierwszych miesiacy ze strony 3 dziewczyn z klasy( i to wcale nie brzydkich)... wiem,ze teraz pewnie mnie za to zjedziecie.. ale ja poprostu nie potrafilbym w przypadku zerwania np. zle bym sie czul i ona tez;/( wiem ze tak wcale nie musialo byc, ale zostawmy to :P) No i zaczęlo sie.. pierwsza dziewczyne mialem dopiero pod koniec klasy pierwszej( tylko 3 proby.. dwa niepowodzenia(jedna kogos miala;/, druga popostu mnie olala)).. i teraz jest pytanie bo pierwsze dziewczyne znalem, gadalem z nia czasem, na korytarzu.. ale dopiero sie zorientowala, kiedy napisalem na fejsie.. o zwyklą pierdolę( czy ma cos tak pozyczyc)..:P dalem bylo zle w ciagu 4 miesiecy oboje doszlismy do wniosku ,ze to nie ma sensu. i sie rozstalismy .jednak nadal sie szanujemy, i gadamy czasem :P dalej bylo srednio.. juz bylem blisko. po czym ona powiedziala,ze nie pasuje jej z charakteru....potem tez bylo srednio;/.. bo byla zajeta.. miesiac przerwy(:P) wpadla mi w oko pewna dziewczyna.. nie wiem jak sie za nia zabrac, za cholery, nie mam wspolnych znajomych z nia.. nie piszcie mi zebym sie usmiechal.. tylko konetnie co zrobic.. P.S. czy dziewczyny chwala sie , ze np ktos do nich zarywal?, czy mozna w przypadku odrzucenia zapoznawac sie.. np z kims z jej otoczenia niekoniecznie bliska jej osoba.. nie wiem juz sam.. nie chce miec opinii poprostu podrywacza.. jak zrobić zeby bylo poprostu dobrze..

Gość Summer Glau
Naucz się poprawnie pisać i spróbuj ponownie wyłuszczyć o co Ci chodzi .:)

No ja bym Ci radziła wystpować na chwilę z tym podrywaniem. Tak, dziewczyny się chwalą, i mozesz wyjść na desperata, a nie na podrywacza