Turkusovva 0 Napisano Marzec 13, 2012 Hej. Słuchajcie mam do Was takie pytanie, Kochałam sie z chłopakiem 2 dni temu, no i on doszedl we mnie ... Ostatanią owulacje miałam miesiac temu!!! Okres powinnam dostać 9 marca a go nie miałam! Miałam wczesniej ( tydzień temu ) jakies dziwne krwawienie, bardzie to były duże skrzepy krwi, moze miałam tkaie krwawienie poneiważ zaczełam uzywać tamponow ? No i moje pytanie brzmi ... CZY SĄ JAKIES WCZESNE OBJAWY ZAPŁODNIENIA? np dzien po lub dwa ? Gdzie mozna zakupić tabletki wczesno poronne ? Nie chodzi mi o te 72h ... i chodzi mi konkretnie zeby w razie WU kupic je w internecie znacie jakąś stronke ? Chce zrobic test w sobote najpierw. Czy któraś z Was przerabiała juz takie coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 skoro miałaś krwawienie ze skrzepami to w ciąży nie jesteś. nawet jeśli byłas to poroniłaś--> skrzepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 Jest cos takiego jak plamienie imolantacyjne wystepuje w czasie jak zagniezdza sie zarodek. Najpierw sprawdz czy to wogole ciąza,zrob test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 *plaminie implantacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 mloda -tak wystepuje- ale bez skrzepów!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 Nie doczytalam o skrzepach,przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 a tak na przyszłośc autorko tematu albo sie nie pieprz w dni płodne albo każ swojemu staremu wkładać kondom, napewno takie zabezpieczenie jest tańsze i mnie wpływa na zdrowie niż tabletki niewiadomego pochodzenia po których mozna się przekręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turkusovva 0 Napisano Marzec 13, 2012 Nie rozumiecie mnie .... Ja sie z nim kochałam 2 dni temu ! a krawienie miałam tydzien temu chyba przez 3-4dni ... i to były skrzepy bardziej. I teraz on doszedl we mnie ... wasnie 2 dni temu doszedl! i teraz czy jest mozliwość ze zostałam zapłodniona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 małe prawdopodobieństwo. zwykle owulacja następuje 14-17 dnia od okresu. wiec raczej byłby to CUD gdybys zaszła. A nie możesz iść do apteki po test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 albo do lekarza śmigaj po tabletke "po" na zażycie masz 72 h od stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 a z drugiej strony to dobrze by ci tak było jakbys zaszła!! jak można dać facetowi się spuścić do środka bez gumki nie planując dzieciaka!! Ile ty masz lat? 16? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 Jesli sie z nim kochałaś dwa dni temu to nawet test ciążowy tak wczesnej ciazy (jesli wogole zaszlas) nie wykryje. a na tabletke 72h po nie jest jeszcze za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 nie ejstes pewna idź do gina po recepte na tabletke 72h po i PO kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 tabletka "PO" KOSZTUJE koło stówki, jestem pewna ze bedzie tańsza od tabletek wczesnoporonnych- gdzies tu na kafe czytałam ze za wczesnoporonne z Anglii trzeba dać koło 1000zł, nie mówiąc o sktobance 2700zł na Słowacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 a ten ktory CIe bzykał to tez chyba jakis dzieciak,ze nie pomyslal:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 w razie czego bedzie MUSIAL pomysleć skąd wziąść kase na ewentualny zabieg..albo na wychowanie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 jak sie myśli główką zamiast głową to tajkie mogą być niestety tego konsekwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ciekawaaaa... a co ty taka arogancka jesteś co?? Dziewczyna ma problem i szuka pomocy a ty na nią najeżdżasz... Jej sprawa, czy kochała się z gumką czy bez! A może gumka pękła? Zastanów się czasami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 Annika to jest tak, że dać dała, a o konsekwencje i porady pyta na kafe? bądźmy poważni. Tak to jest szczylstwo nie zastanowi się co robi a potem zamiast do gina na kafe o rady pyta..Skoro napisała, że się spuścił w niej to chyba oczywiste że bez gumki. Gdyby była gumka to by napisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 pyta czy jest prawdopodobieństwo zapłodnienia- sama dobrze wie że jest- sa i takie co w czasie okresu w ciąże zachodzą nie ma reguły. Jak się bzykasz a nie planujesz dzieciaka to pomysl o tym wczesniej. Skoro nie myślisz to musisz pomyślec o ewentualnych konsekwencjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda_Zona Napisano Marzec 13, 2012 a w jaki sposob mamy autorce pomoc?? tylko tabletka "po" da jej pewnosc,ze w ciazy nie będzie.Nic innego więc bez sensu zakładac taki topik na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ciekawaaaa... Może i masz rację. A ona może jest młoda? Może rzeczywiście ma te 16 lat? Ty też kiedyś miałaś i na pewno nie jeden błąd w życiu popełniłaś... zdarza się... A o porady pytać można... Turkusova, nie przejmuj się niczym, tylko kup te tabletki 72h po i już... Jeśli oczywiście nie chcesz być w ciąży. No a co do tego krwawienia to po prostu mogłaś mieć wcześniejszy okres i tyle:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 to jak nawet ma 16 lat i uważa że jest na tyle dorosła żeby "robić dorosłe rzeczy" to niech zachowania się jak dorosły człowiek i weźmie sprawe na klate i zachowa się jak należy -tzn albo zostawia sprawę własnemu biegowi- jest ciąża to huj urodzi, albo idzie do gina po tabl "po" albo jak będzie ciąża to zamawia tabl z Anglii albo aborcia na Słowacji Czechach czy w Szwecji. Innych rad nie mam. Niestety takie jest życie moje drogie, że to kobieta w tych sprawach ponosi wszelakie konsekwencje- facet- zwykle tylko finansowe. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 na przyszłość droga autorko ty pomyśl i nie daj facetowi spuszczać się do środka skoro dzieciaka nie planujesz!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 jak bym była na twoim miejscu w takiej sytuacji nawet chwili bym nie czekała tylko poszła doi gina po receptę...no ale to już twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turkusovva 0 Napisano Marzec 13, 2012 mam 21 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawaaaaaa Napisano Marzec 13, 2012 masz wszystkie możliwe opcje. Zrób z tym co uwarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ok, ja się już pożegnam. Dalsze drążenie tego tematu i tak nie ma sensu. Turkusova, wiesz już co masz robić... Ciekawaaaa przekazała ci już wszelkie swoje mądrości, ja nie mam w tej kwestii już nic do dodania. Trzymaj się! Pozdro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach