Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tg4fr3deq

Dajecie mleko w butelce niemowlakowi do rak w łózeczku przed snem

Polecane posty

Gość tg4fr3deq

i powiedzcie prosze jakich butelek uzywacie bądz kubków z któych na lezaco może pic i sie nie wylewa samo mleko pod wpływem odwrócenia ,,do góry nogami,,butelki??

Gość tg4fr3deq
A i mam na mysli dziecko około roku ;).

Synek ma kubek avent i on sie nie wylewa jak jest do góry "nogami" ;-P ale w łóżeczku nic nie pije a nie je, zjada kolację ok godzinę przed snem, potem mycie ząbków i dopiero spanie

Gość mała 09456
ja dawałam tak, ale tylko w mojej obecności bałam się, że gdyby nie daj co, zakrztusiłby się, to wolałabym przy tym być

Gość tg4fr3deq
Ja narazie nie dawalam dziecku do łózeczka butli z mlekiem,ale czytalam ze mamy tak robia,zreszta ucze dziecko pic ze szklanki :) i postepy są,bardziej mnie interesuje to zbey herbatka czy sok nie wylewala sie z butelki jak dziekcko tarza sie z butl;a w reku po dywanie

Gość przed snem po umyciu zabkow
dziecko powinno pic ewentualnie wode, a nie zadne herbatki, mleka i soki :O Zobaczysz, ze zalatwisz dziecku prochnice w wieku 2-3 lat jak nie zmienisz podjescia :o

Gość Xymenna
Nie. Może się zachłysnąć. Nie powinno się dawać dziecku butelki, kiedy leży w łóżeczku. Płyny tylko na siedząco.

Gość ojhbbnm
mamy tak robia Nie mamy, tylko lenie.

daje on sam pije ,ale pozycja w pół siedząca .ja l siedzę bądź leżę zawsze obok ,nie zostawiam go samego ,mleko pije z butli TT wszystko inne z kubeczka.

Gość kacccia
Nie Juz abstrahujac od tego,ze w lozku i ze zaxhlysnac sie mozna-moja corka.rozbraja kazda butelke,wydzieera smoczek,rozklqda na czynniki pierwsze. odkad sie nauczyla majstrowac paluchami

Gość moja córka
tak młoda pije z butli TT mleko przed spaniem. Pod główka ma poduszkę a ja siedzę obok łóżeczka.Córka ma rok.