Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakasia21

Ciąża a okres??

Polecane posty

Gość takakasia21

Hej, mam takie pytanie kobietki! czy majac okres moge byc w ciazy ? otoz.. dostalam okresu w sobote (myslalam, ze moze jestem w ciazy bo troche sie spoznial) i mialam objawy podobne do objawow ciazowych dretwialy mi palce, czesto oddawalam mocz dwa razy nawet zwymiotowalam, jak dostalam okresu to pomyslalam, ze na pewno nie moge byc w ciazy, ale miesiaczka byla dziwna, zazwyczaj trwa 5 dni a teraz trwala 3 i w trzecim dniu to raczej bylo plamienie... zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny...objawy utrzymuja sie nadal, bardzo chce mi sie siku, wczoraj wieczorem wymiotowalam, za tydzien planuje znow zrobic test, bo moze sie pomylil, nie wiem juz... czy miala ktoras z was podobnie ?? czy mimo okresu i negatywnego testu jest szansa ze moge byc w ciazy??

Gość takakasia21
od razu podkresle ze nie jestem malolata ktora boi sie wpadki, przeciwnie ja chcialabym dziecka i ludze sie, ze moze mimo wszystko moze jestem w ciazy...

Gość takakasia21
stosujemy z narzeczonym metode stosunku przerywanego (nie skonczyl we mnie) ale zawsze jakas szansa jest ze moge byc w ciazy...on nie chce dziecka teraz a ja bardzo i po prostu glupieje juz... a nie chce sobie nic wkrecic zeby nie uroic sobie ciazy

Gość takakasia21
prosze kobietki wypowiedzcie sie, wiem, ze tematow o podobnej tematyce jest tysiace.. ale kazda sytuacja jest inna i chcialabym zeby ktoras z was ze mna porozmawiala na ten temat i podzielila sie doswiadczeniami!

Gość księżniczki ida do nieba
Kobieto wmawiasz sobie objawy, nie jesteś w ciąży

Gość takakasia21
moja babcia na przyklad 3 miesiace miala okres a byla w ciazy i ludze sie ze moze i ja zaszlam, czuje sie jakbym byla nie umiem wytlumaczyc tego, ale moze to tylko w mojej glowie cos sie ubzduralo, nikt nic nie napisze ?

Gość takakasia21
bardzo mozliwe ze nie... za tydzien powtorze test jezeli wyjdzie negatywny nie bede sie ludzic

moim zdaniem to nie ciąża, masz urojenia , przykro mi to stwierdzić ale tak mi sie wydaje , skoro nawet nie skończył w tobie.......i dostałaś okres był 3 dni ale był......test negatywny .... , zdarza sie że są takie przypadki ,że ma sie okres i ciąża, ale nie u ciebie :(

Gość takakasia21
no wiem, wiem ale przeciez przez stosunek przerywany tez mozna zajsc.. nie wiem juz sama, troche przykro sie pogodzic z tym ze to jeszcze nie treraz :(

On nie chce dziecka a Ty na siłę chcesz? to nie jest dobry pomysł

a co będzie jeśli bedzie sz w ciąży , co twój facet na to skoro nie chciał???zostawi cię????

Gość takakasia21
nie to ze nie chce w ogole, mowi ze jeszcze teraz nie chce ale ogolnie chce, nawet dzis sie podsmiewal troche i glaskal mnie po brzuchu...

A ile masz lat, ze tak chcesz miec dziecko?

Gość takakasia21
tyle ile w niku... ale juz mam instynk macierzynski, polowa kolezanek ma juz dzieci albo jest w ciazy a druga polowa mowi ze by chciala i po prostu czlowiek glupieje.....

bezsensu , raz piszesz że nie chce teraz , teraz że jakby chciał, to sie zdecydujcie, lepiej jakbyś go przekonała ze chcesz dziecko , i wtedy do dzieła i sie starajcie i wtedy bedziesz napewno w ciaży i miała dziecko , najlepiej do takiej decycji trzeba dwojga

Gość takakasia21
no na dzien dzisiejszy nie chce ale w przyszlosci mowi ze chce miec ze mna dziecko... wiec bede musiala czekac...