Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna177

NA DIECIE- ODCHUDZANIE! KTO DOŁACZY?? LUB COS POWIE NA TEN TEMAT

Polecane posty

Gość Czarna177

Witam, mam 20 lat wlasnie 11 dni temu zostalam mama, teraz borykam sie z rozstępami i zbednymi klogramami. Postanowilam przejsc na diete DUKAN co sadzicie na ten tema?? Czy znacie moze jakies dobre srodki na rozstepy??

Gość kinggaaaa22
slyszalam ze wyniszcza watrobe

Gość Czarna177
wydaje mi sie ze jest to raczej zdrowy tryb zycia.

Gość kinggaaaa22
a wogole karmisz piersia bo tak to musisz sie lepiej odzywiac ze wzgledu na maluszka

Gość kinggaaaa22
pisze ze slyszalam sama jej nie stosowalam wiec nie wiem moja znajoma nie za bardzo na niej schudla

Gość Czarna177
nie karmie piersia, dlatego zdecydowalam sie na odchudzanie:)

Gość Czarna177
wlasnie jestem ciekawa czy na niej sa faktycznie takie efekty jakie mnie interesuja (25kg)- mniej

Gość kinggaaaa22
ja w ciazy przybralam 30 kg do tej pory nic nie schudlam a mala ma juz 3 latka

Gość kinggaaaa22
wogole to mam dola z tego powodu mam nie cale 22lata i kurcze musze chodzic jak stara baba dzinsy koszulka bo nadwaga swoje zrobila

Gość mi sie zdaje
ze dunkan to dieta bardzo rygorystyczna i wyniszczajaca organizm był juz topic na którym kobieta pisala ze zrzuciła przez okolo rok 30 kg a potem przez 4 miesiace wszystko wróciło, do tego trzeba sie liczyc z tym iz taki szybki spadek wagi nie jest wskazany ze wzgledu na wiotczenie skóry

Gość crazy-angel
ja też ciągle walczę z kilogramami;/ Jestem po porodzie prawie 4 miesiące i zostały mi 2 kg..ale żadnych specjalnych diet nie stosuje tylko ograniczam słodycze nie jem po 18stej no i cwiczę...

Gość kinggaaaa22
ja stosowalam kopenhaska fakt schudlam ale zaraz efekt jojo

Gość kinggaaaa22
wlasnie a mi brak silnej woli wogóle to sie zastanawiam czy nie jewstem uzalezniona od slodyczy

Gość kinggaaaa22
ja waze 100 kg i nie daje sobie z tym rady zero wsparcia nic!

Gość kinggaaaa22
wiem ze musze schudnac nie tylko dla siebie ale njbardziej dla corki nie chce zeby zostala sama wiadomo taka nadwaga z czym sie wiaze

Gość gdhgsdhsgd
przeczytaj dokładnie książkę, bo nie wiem czy masz w ogóle jakies pojęcie o tej diecie. jednak wiedz, że po pierwsze: - nie jest to zdrowa dieta, -po drugie jest to dieta dla osób kochających jedzenie mięsa i mających pieniądze- inaczej skończysz jedząc w kółko pierś z kurczaka, jajka i biały ser i szlag cię trafi; - po 3 jest to dieta obliczona na bardzo długi czas i trzeba przeprowadzić wszystkie fazy i utrwalić rezultaty i wymaga konsekwencji w stosowaniu, bo wszelkie odstępstwa rujnują cały wysiłek- w razie porzucenia przed czasem, rezygnacji z fazy utrwalającej utyjesz z nawiązką bardzo szybko!

Gość Czarna177
ja mam 177cm wzrostu i waze jakies 85 kg- to jest straszne, dokladnie nie wiem ile bo nie mam wagi. ja bylam juz bardzo szczupla, odchudzalam sie metoda- glodzenia i srodkow przeczyszczajacych, teraz chce troche inaczej, wtedy scgudlam z 77kg na 57 nie pamietam w jakim czasie

Gość Czarna177
ja wiem ze ona jest bardzo restrekcyjna, ale co mam innego probowac, boje sie ze ona nie przyniesie oczekiwanych efektow, chodz nie zamierzam sie nia az tak bardzo ojadac jak jest tam napisane. narazue zjadlam serek i 3 jajka i nie jestem glodna, wczoraj zas 2 jajka serek wiejski i piers z kurczaka.

Gość kinggaaaa22
tak wiem co czujesz nic nie mozna zalozyc a ni nic bo wszystko wylazi

Gość Czarna177
ja wiem jedno ladna szczupla figura to jest to i bede cwiczyc i spróbuje tej diety. mam przystojnego meza, i chce mu sie podobac. wiem jak to jest sie czuc gruba, a poczasie super atrakcyjna i szczupla, cos niesamowitego, jak kazdy kogo spotkasz mowi, boze jak schudlas wygladasz swietnie.

Gość hallloooooooo
ja mam diete gdzies zaraz jej poszukam na mnie zadzialała bardzo dobrze nie jest droga ale trzeba przestrzegac jej wazne zeby nie mieszac posiłków nie wolno na niej pic gazowanego, zero tłuszczu zwierzecego i cukru jak znajde to wkleje

Gość Czarna177
moze nie jestem otyla czy cos, ale te 25 kg musze zrzucic do swojej nalepszej wagi. ciuchy mam tylko jedne, bo moja garderoba jest w rozmiarach 36 lub 38 a teraz to 42albo i nawet 44.

Gość Czarna177
chetnie poczytam:)

Gość Czarna177
ja wiem ze duzo pomaga dieta mz- mniej zarcia, lub najlepiej wg nie jesc tak bylo w moim przypadku.

Gość hallloooooooo
do czarna777 myslisz ze jak tak szybko schudniesz bedziesz atrakcyjna? ak jak knapsał ktoś wyżej organizm nie jest przyzwyczajony do takich super efektów optymalne chudniecie w szybkim tempie to podobniez 4kg miesiac, te diety owszem pomoga pozbyc sie kilogramow ale problem w tym co dalej, skóra przeciez tez musi sie przekształcić, ujędrnic, przy takim zrzucaniu szybkim nie ma na to szans

Gość kinggaaaa22
widzisz to masz jakas motywacje uda ci sie

Gość Czarna177
ja nie chce szybko chudnac, nie zamierzam stracic 25 kg w dwa miesiace, chce do lipca wrzesnia wygladac i czuc sie lepiej z waga 62kg

Gość kinggaaaa22
chetnie sie przylacze do ciebie jesli mozna