Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręcęopadły

problemy ze swędzeniem

Polecane posty

Gość ręcęopadły

Kuracje: primafucin- zakończona macmiror 500 complex- zakończona, dzień po kuracji okres, dziś dzień po okresie- swędzenie powróciło, do tego jeszcze to pieczenie i dyskomfort nie wiem już co robić...załamałam się... może ktoś tak miał, poradźcie coś proszę ;-(

Gość księżniczki ida do nieba
A uzywałaś do tego np. lacibios femine? Lub lactovaginal?

Gość ręcęopadły
uzywałam priobiotyk doustny zawierający pałeczki kwasu mlekowego. Ponadto az do dzisiaj smarowałam srom frimafukinem (czy jakoś tak) kurde już nie mam na to siły.. jak narazie nie mam żadnej wydzieliny na majtkach - chociaż tyle..mam nadzieje ze trochę się tymi kuracjami podleczyłam...ale to swędzenie i dyskomfort o niczym dobrym nie śwaidczy ;-(

A czy robiłaś posiew z pochwy? Dokładnie się wtedy dowiesz z czym masz do czynienia, ja borykam się z bakteriami Enterococcus feacalis już od listopada tamtego roku i nie mogę się wyleczyć, zażywałam antybiotyki doustne a teraz okazało się że mój mąż ma to samo i też go muszę zacząć leczyć, już nie mam do tego sił i cierpliwości. Pomocny na swędzenie jest Provag żel, łagodzi, nawilża, mnie bardzo pomaga.

A czy robiłaś posiew z pochwy? Dokładnie się wtedy dowiesz z czym masz do czynienia, ja borykam się z bakteriami Enterococcus feacalis już od listopada tamtego roku i nie mogę się wyleczyć, zażywałam antybiotyki doustne a teraz okazało się że mój mąż ma to samo i też go muszę zacząć leczyć, już nie mam do tego sił i cierpliwości. Pomocny na swędzenie jest Provag żel, łagodzi, nawilża, mnie bardzo pomaga.

Gość ręcęopadły
posiewu nie robiłam. Moja ginekolog- wieleletnia zresztą stwierdziła że to grzybica bez badania (po objawach) powiedz jakie masz objawy związane z tą bakterią? może mam takie same?

Gość Eeerrr...
Sprobuj zmienic proszek do prania na jakis antyalergiczny, nie uzywaj zadnego plynu do plukania piorac bielizne, jedz duzo jogurtow. Nie wiem czy uzywasz prezerwatyw, ale jesli tak, to sprobuj tych bez lateksu, bo mozesz byc uczulona. Ogranicz tez, albo najlepiej w ogole nie jedz slodyczy i slodkich owocow.

Gość ręcęopadły
proszku używam tego samego od lat. Bielizne noszę bawełnianą. nie uzywam płynów do płukania bielizny. Seksu nie uprawawiam bo aktualnie nie mam chłopaka. Płakać mi się z tego wszystkirgo chce :-/

Gość ręcęopadły
nic trzeba wybrać się w tym tyg jeszcze na wymaz...