Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec_świata

co myślicie o tych dziwnych dźwiękach na świecie?

Polecane posty

Gość koniec_świata

Mi przypomina to odgłos parostatku. Jestem przerażona. Czyżby koniec świata?

Gość nie wiem o co chodzi i pytam
?????

Gość awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweee
i dobrze. co kolwiek by nie oznaczaly te dzwieki ( nadejscie Jezusow, Apokalipsy, inwazje UFO, przebiegunowanie, cos z Sloncem itp) to i tak nadejdzie nasz koniec :D ciesze sie bo ten swiat co stworzyli ludzie jest zly i okrutny, podly. doszczetnie zniszczyli ta planete wiec przyszedl najwyzszy czas aby ona nam odplacila. nawet jak ten sw Jan mial ta wizje z koncem swiata i slyszal w niej te "trabienia" to przeciez nie wiedzial dokladnie co to jest wiec ulozyl wszystko w przenosnie i nazwal to ze"aniolowie trombili" itp. a niekoniecznie musieli byc to aniolowie no ale czlowiekowi z tamtych czasow wszystko kojarzylo sie z aniolami, demonami itp. Cos w tym musi byc bo nadszedl ten ostatni nasz rok 2012 ktory jest przez wiele prastarych kultur uznany jako rok konca swiata i zaczelismy nagle slyszec dziwne "trabienia"... ktore de facto przewidzial sw Jan tyle ze nazwal je po swojemu jako "trabienia anielskie" :D super bo az boje sie pomyslec do czego by ten swiat doszedl gdyby ktos lub cos jego istnienia w koncu nie ukrocil..

Gość awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweee
a mojemu przedmowcy wyjasniam... chodzi o dziwne dzwieki slyszalne przez mase osob z roznych stron swiata. owe dzwieki maja rozne natezenie i przypominaja najczesciej odglos samolotu lub jakiejs fabryki czy starego samochodu. przypominaja troche trabienie. poszukaj na youtubie. naukowcy nawet nie wiedza co to jest :D

Gość jatez sie tych dwiekow
bardzo boje:(

Gość koniec_świata
Teraz żałuję że nie mam w domu Biblii. Z chęcią poczytałabym coś na ten temat.... :(

Gość gegerg
Słuchałam jakiś czas temu takich nagrań na Youtube i to udokumentowanie dźwięków różnego pochodzenia, a część to mistyfikacje. Nie ma co się przejmować, jak sądzę. Wygląda na to że ludzie nagle odkryli że... mogą wsłuchiwać się w dźwięki lepiej odbierane w nocy i je nagrywać. Ja mam takie dźwięki na zewnątrz. U nas słychać stocznię, ot i tyle.

Gość gegerg
Co do naukowców, to nie wiedzą, bo nie ma naukowców od "dziwnych dźwięków" tylko każdy od konkretnej dziedziny. Jeśli więc przychodzą stada ludzi z nagraniami, to tacy naukowcy mogą tylko zgadywać, tak jak Iksiński, co tam słychać.

Gość esrg
oooooooo pierwsze slysze o jakis dzwikach ale poczytam :) koniec swiata i tak nadejdzie ale watpie czy w tym roku. fakt ze ludzie w ciagu ostatnich 200lat zniszczyli ziemie doszczetnie. wysysaja ja ze wszystkiego np. ropa a w zamian ja zasmiecaja. to jest okropne co sie teraz dzieje ale najgorsze jest to ze ludzie nie przejza na oczy do momentu az bedzie za pozno

Gość hahahah.......
"nazwal to ze"aniolowie trombili" itp. a niekoniecznie musieli byc to aniolowie no ale czlowiekowi z tamtych czasow wszystko kojarzylo sie z aniolami, demonami itp." O rany! :D:D:D Aniolowie ci tepaku "trombili"? Musi byc koniec swiata bo takich kretynek ta ziemia juz nie ma sil nosic. "Aniolowie trombili" :D:D:D:D:D