Gość magdaaaaaaa188 Napisano Marzec 13, 2012 Witam, piszę do Was z moim problemem, licząc na to, ze ktoś będzie potrafił mi pomóc. Rzecz w tym, że mój ojciec zostawił mnie i moją mamę jakiś rok temu. Nie utrzymuje ze mną kontaktu, ostatnio widziałam go w lipcu. Moja mama znalazła sobie teraz faceta. Oczywiście cieszę się jej szczęściem, jednak od tego czasu nie ma jej prawie w domu, nie spedzamy ze sobą ani godziny w weekend. Cały czas poświęca temu facetowi. Teraz potrafimy się tylko kłócić, nie ma już między nami więzi. Starałam się z nią o tym porozmawiać, jednak uważa, że to wcale nie prawda i wymyślam problemy. Nie wiem co mam zrobić, mam tego dość. Czuję jakbym traciła drugiego rodzica. Co prawda mam 18 lat, pewnie większość z Was powie że jestem już dorosła i muszę radzić sobie sama, ale mi brakuje rodzicielskiego ciepła. Powiedzmy że ojciec nie traktował mnie zbyt dobrze, a mama wcześniej była zbyt zajęta problemami z nim. Nie wiem co robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach