Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulinkaa23

Faceci po co to robicie?

Polecane posty

Gość agulinkaa23

Poznałam przez internet wydawało mi się fajnego faceta (ma 34 lata). Fajnie nam się spędzało czas na spotkaniu, nie mógł wręcz oderwać ode mnie oczu. Potem dzwonił, pisaliśmy, planował kolejne spotkanie. Gdy gadka urwała się, po paru dniach napisałam coś luźnego, znowu zaczęliśmy normalnie gadać, planować weekend. I teraz cisza od tygodnia... Po co się tak bawić kimś? Niezainteresowany, nie podoba się coś - to nie piszesz, nie dzwonisz, proste. Ale żeby przez jakieś 3 tygodnie robić komuś wodę z mózgu!? To po co wcześniej udawać zainteresowanie? Takie akcje tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że faceta trzeba wykorzystać i porzucić zanim się do niego przyzwyczaisz i on to zrobi. I to, jak właśnie zostałam potraktowana daje mi prawo do pobawienia się kimś, co zamierzam niedługo zrobić żeby się jakoś "odtruć" i odbić sobie.

Gość Marcin_84
nie rób mi tego

Gość augustmocny
Dupek jakis

Gość T..C
to daj sobie jesze jedna szanse i przy okazji mi chetnie cie poznam pisze serio:)

Gość :P:P:P:P:P::P:P:P:::::::::::::
znam to skadś y też sie nad tym zastanawiam ale tutaj i tak odopwiedzi nie dostanie na prawde pewnie same bzdury każdy bedzie pisał. A odpwoiedz mnie sama bardzo ineteresuje

Gość agulinkaa23
właśnie widzę, że dupek, a tak mnie zapewniał , że jest inny od innych facetów, że zawsze był uczciwy wobec swoich byłych... mówił tak tylko dlatego, że ja już wiele razy zostałam zraniona więc się bałam, a on chciał mnie oswoić tylko dlatego żeby mnie do siebie przyzwyczaić i zostawić bez słowa :o żadnej szansy dla nikogo nie będzie, teraz to ja będę się bawić facetami.

Gość augustmocny
Taa wszyscy piszą serio na pomarańcze

Gość agulinkaa23
augustmocny, jestem pomarańczowa bo nie mam tu stałego nicka, czasem tylko coś wtrącę od siebie, tak jak Ty :P

Mi sie wydaje .ze faceci maja nasrane w głowach i tyle sa nie zdecydowani. ja miałam 3 takie przypadki. Lataja jak pojebani a później cisza

Gość T..C
nierozumiem musze byc na czarno by byc wiarygodnym? Takie sa kryteria? Jeszcze nigdy nikomu nie wycialem numeru w zyciu osobistym i nawet jak dochodzilismy do wniosku ze zostaniemy znajomymi to nikt z nas nie zrywal kontaktu takze...

Gość augustmocny
To nie do cię złotko

Gość T..C
czyli nie chcesz sie poznac?

Gość augustmocny
Masakra

Gość agulinkaa23
T..C a co, taki zdesperowany jesteś? ale po co, skoro wiesz że teraz nastawiam się jedynie na eksploatowanie facetów?

Gość augustmocny
Agu szukaj tematów z małym śmiesznym duszkiem

Gość słodkilu
Kolejny niezrównoważony amant pchający się na siłę.

Wiedziałam ze z ciekawego tematu wyjdzie syf o pisaniu nie na temat

Gość T..C
zdesperowany? Wlasciwie to zalozylem, ze jestes sympatyczna dziewczyna, a to ze tak piszesz, to po czesci nerwy. Pomimo tego ze sie tak nastawilas wiem, ze w srodku jestes inna osoba na pewno wrazliwa a to bardzo wazne, dlatego chcialem cie blizej poznac, ot co

Gość agulinkaa23
augustmocny nie rozumiem, co masz na myśli? wpisałam w google mały śmieszny duszek i nic T..C sympatyczna to ja byłam. już nie chcę być w środku taka naiwna jaka byłam :o a po co chesz mnie bliżej poznać? też chcesz się pobawic?? jak lubisz się bawić ludźmi, to lepiej pograj sobie w simsy :(

Gość augustmocny
Nie pisałem o google tylko tu dobranoc

Gość T..C
agulinkaa Bawic sie ludzmi? Tylko po co ja sie pytam? Kazdy chcialby spotykac na drodze wartosciowych ludzi, wiec po co ich krzywdzic? Nie masz tak czasami, ze chcialabys kogos poznac? Badz sobie *ta zła* mimo tego i tak miloby bylo cie poznac

T..C facet Ty naprawde jestes zdesperwany,. Boze laska napisała tylko temat a Ty ciśniesz do niej jak jakis chory namol weź wyluzuj

Gość słodkilu
Ten typ tak ma najwidoczniej już.

Gość agulinkaa23
augustmocny myślałam, że przez google prędzej znajdę bo tutaj pojawia się komunikat "Dostępnych jest tylko 1000 najbardziej dopasowanych wyników" i duupa blada.... T..C chciałam poznać i tylko wyszło mi to na złe, teraz tylko zamartwiam się co ze mną nie tak przez jakiegoś kłamliwego dupka :o niemożliwe, przeciez jesteś facetem, więc takim jak Ty się nie ufa :( a skąd w ogóle jesteś?

Gość augustmocny
Co ja moge-nic

Gość agulinkaa23
Samotny Romantyk o nie, to nieprawda - to faceci zawsze tak robią, a kobiety w końcu nauczyły się od nich tak postępować; od niedawna ja też... augustmocny, ech to trudno

Gość augustmocny
nic nie jest łatwe a życie szczególnie

Gość T..C
Zazdrosnicy zajmijcie sie soba, znalezli sie wrozbici... agulinkaa Na kafe nie bede pisal miejscowosci, ale zadna odleglosc nie jest przeszkoda, jesli to masz na mysli. Zreszta powiem ci jedno , rozmowa nic nie kosztuje. Ja podchodze do tego normalnie

Gość bardzo zła kobieta
ale ty głupio piszesz jednym sie zraziłas y teraz co bedziesz jak jakaś tępa strzła bawic sie ludźmi to moze dla kasy tez sie bedzisz spotykac

Gość Aghai
"żadnej szansy dla nikogo nie będzie, teraz to ja będę się bawić facetami." To, że zostałaś źle potraktowana nie daje Ci prawa by bawić się ludźmi. Możesz zranić kogoś, kto na to nie zasługuje. Nie wierzę, że tamten który Cię olał nie dawał znaków, ze nie jest odpowiednią dla Ciebie osobą.