Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILLA WANILLA

OPOWIEM WAM JAK OKRADA MNIE OPIEKUNKA

Polecane posty

Gość LILLA WANILLA

jezdze na wozku inwalidzkim, mieszkam sama.od 3 miesiecy przychodzi do mnie mloda dziewczyna, opiekunka.zalatwia mi rozne sprawy, robi zakupy, gotuje, sprzata.dalam jej 10zl/h. bez niej sobie nie radze, zwlaszcza ze mamm teraz depresje , biore silne leki.jest wesola, cierpliwa, mila.i jest zlodziejka.na mase przebiegla....zdumiewa mnie jak sobie poczyna.dla przykladu, zakupy. kupila mi ,niby>kilo schabu, na bank kawal odciela bo kg na pewno tu nie ma.wedlina w kawalkach, tez podbiera.z zamrazarki ginie mi mieso, z wysokich szafek gdzie nie siegam pewnie tz wyjmuje ryz, makarony, kasze.ale tego nie sprawdze, nie mam jak. jak idzie wykupic mi leki gubi paragony wiec nie wiem czy sobie nie ucina z reszty....nie wiem co robic ciezko m i to tolerowac bo jest naprawde przemila, ale brzydzi mnie takie cos:/

Gość hahahehehihi
to weź inną opiekunkę jeśli masz podejrzenia

Gość LILLA WANILLA
nie tak latwo wbrew pozorom znalezc kogos dyspozycyjnego za taka cene, tak cieplego i cierpliwego..swietnie mi sie z nia rozmawia, dobrze o mnie dba....wszytsko umie zalatwic, ma obcykane leki i naprawde dobrze sie opiekuje, umie masaze robic.moze ona jest kleptomanka?

Gość hahahehehihi
ja bym chętnie tak popracowała nawet i jeszcze bym szynkę z domu przyniosła :) i masaz robiła :))

10 zl tonie jest mala stawka - znajdziesz kolejne po prostu zapytaj ja wsporst -nawet jak sie nie przyzna to przestanie to robic

Gość LILLA WANILLA
mam kiepski wzrok, niedowidze....mam problemy z oplacaniem rachunkow, wydaje mi sie ze byly cyfry podopisywane na blankecie, wyzsze niz powinny byc, tj.zamiast 56zl 256....:/to by znaczylo ze przyciela 2stowy....ale tego rachunku juz nie ma, wywailo:/

Gość r2323r2
a jak często przychodzi, na ile godzin?

powiedz jej że wiesz co robi, zapytaj dlaczego, czy nie ma na jedzenie itd. Zaproponuj że może zapłacisz jej kilka zł więcej jeśli przestanie kraść

Gość ja błyskawicznie
ona jest miła dlatego ze cię rąbie i chce zachować pozory. przesadnia uprzejmosc i grzecznosc wzbudza we mnie podejrzenia i jest nienaturalna. usmiecha się a swoje mysli🖐️

Gość LILLA WANILLA
codziennie, na 5 godzin a czasem na dluzej, to zalezy. szkoda mi jej bo ma kiepska sytuacje, male dziecko i chlopa pijaka bezronotnego...poza ttm nie bardzo wiem jak rozmawiac na ten temat, wstyd mi troche, niezrecznie...b.ja polubilam, a tu taki zonk:/

nie, no jeśli to są takie sumy i perfidna oszustwa to zwolnij ją natychmiast. Inna też będzie sympatyczna a może i uczciwa

Gość risooooto
Przepraszam ze zapytam,ale na co chorujesz? :(

Gość ja błyskawicznie
niedowidzisz,masz słaby wzrok--a na komputerze klawiaturę tak dobrze widzisz,ze błędów nie robisz?? A na blankiecie nie widzisz czy jest 56 czy 256? Juz nie gadaj głupot,to nie jest róznica 1-2 złotych. provo jak byk🖐️ 0/10

Gość r2323r2
a co to był za lek? Przez internet przecież mozna sprawdzic cene, są nieco rózne, ale czy 50 czy 250 kosztował to jest róznica

Gość LILLA WANILLA
widzisz ja jestem dosc trudna w obyciu, ona jest 4, inne odeszly.to przez moja depresje, mam czasem takie napady zxe szkoda gadac.a K. jest b. cieprliwa

Tobie wstyd???? masz z nią jakąś umowę? jeśli ona ma sumienie tak perfidnie kraść to ty się nie przejmuj.... Ona sobie da rade, pójdzie do sklepu i ukradnie jak będzie trzeba. Nie daj się porabiać.

Gość r2323r2
no właśnie, tez mnie nieco dziwi twoje pisanie na klawiaturze ;p

Gość kot kotkot
Ja szukam pracy z checia ją zastą pię

Gość LILLA WANILLA
a skad jestes?

Gość oiuytr
sytuacja do d...y:( nic nie poradze bo sama pewnie bym cicho siedziala.... moze po cichu szukaj innej...chociaz znowu dlaczego po cichu skoro to ona jest nie fair... Ty sie nad nia litujesz,a ona moze sie cieszyc ze glupia i naiwna zlapala... no dno:(dno i wodorosty:(

Gość Gagaspokojna
ja tez szukam pracy :(

Gość r2323r2
Od razu dno, może rzeczywiscie ma b. ciezko Ja bym przede wszystkim nalegała, że na kazda rzecz ma byc paragon, jak nie to odciągasz jej od pensji. Mozesz powiedziec że ci sa na coś potrzebne, np. zeby odciągac podatek,

Gość r2323r2
Szukacie jako opiekunki? Ja jutro mam właśnie isc do kogoś na rozmowę. Ale potrzebuja tylko 3 razy w tyg. na 3 godziny

Gość Gagaspokojna
w zasadzie jakiejkolwiek w jakiej wiem ze sie sprawdze :) troszke malutko

Gość ja błyskawicznie
provo🖐️

Gość ja błyskawicznie
provo🖐️

Gość ja błyskawicznie
provo🖐️

Gość ja błyskawicznie
provo🖐️