Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta taka jak inne

Nie mogę z nim być...

Polecane posty

Czy gdybyś nie mogła z kimś być to unikałabyś tej osoby? Unikam go bo nie mogę z nim być choć zalezy mi na nim. Czy ktoś tak ma lub miał?

Gość jasne ze tak
ale mam zamiar to zmienic

Tz.? możesz coś wiecej i co zamierzasz zrobić?

Gość ja też tak mam ale
nie wiem czy dobrze robie, ze unikam kontaktu. Teraz jest mi jeszcze gorzej a wam?:(

Gość jasne ze tak
mam zamiar odczekac i sie nie chowac po katach, nie bede sie z nim spotykala ale jak na ulicy sie spotkamy to ok zacisne zeby i z czasem przywykne do takich sytuacji

Jest mi z tym okropnie. Czemu nie chcesz spróbować? Masz obawy jakieś?

On nie chce z Tobą być?

Gość ja też tak mam ale
nie chce, bo nie jestem w jego typie a ty dlaczego nie możesz z nim być?

Bo nie mogę z nim być choć on chciałby być ze mną bardzo...

Gość jdcudniwcc
to w czym problem?? nie mogę bo nie mogę to żadna odpowiedź jeszcze w dodatku wtedy kiedy on by chciał. Bzdury jakieś piszesz

My sami sobie to wszystko komplikujemy, ale co jest takiego skomplikowanego jak cholera u Ciebie?

Mam taki problem, ze mam ospe a on sie boi...

Gość fgfgtttttttbb
unikanie to objaw tchórzostwa choć jakby nie było tak jest łatwiej więc wolę być tchórzem niż cierpieć i snuć głupie nadzieje

Ale czego się boisz??????

Niesamowite to życie jest... http://www.youtube.com/watch?v=KTFu6p5iVaA Dwoje niemądrych w Klubie Samotnych Serc Całe długie noce i dnie Żyją osobno, choć do siebie należeć chcą I wierzą, że lepiej będzie tak On bierze telefon by do niej dzwonić, lecz ,,Co będzie jeśli u niej ktoś jest?'' Ona przenigdy też nie zadzwoni, nie Niemądrzy i uparci ludzie. Przecież... Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko znów jeszcze raz Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Zacząć wszystko jeszcze jeden raz Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko, wszystko jeszcze raz Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Nie ra-a-a-az Dwoje niemądrych z Klubu Samotnych Serc Znów popełniają zaniechania grzech On żałuje, że pozwolił odejść jej A ona wierzy, że będzie OK Nic nie zmienia się On pije i czeka na dzień A ona znowu bierze coś na sen Jasne, że żadne z nich nie zrobi nigdy nic Co za uparci ludzie to są! Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko znów jeszcze raz Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Zacząć wszystko znowu, kochać jeszcze raz Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć znowu raz jeszcze-e-e Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Mogą zacząć jeszcze ra-a-a-a-a-a-az Zasypiać pod swoją gwiazdą I kochać jak pierwszy ra-a-a-a-az Jak najpełniejszą garścią Mogą to co najlepsze z życia brać! Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko znów jeszcze ra-az Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Zacząć wszystko znów, od nowa kochać jeszcze raz Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko znów jeszcze ra-az Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Zacząć wszystko znó-ó-ó-ów Mają-mamo-mają-mało-mają-mało-mało Nie ra-a-az O-o e-e O-a-znów od nowa jeszcze raz E-a-u Jeszcze raz

Gość jdcudniwcc
U mnie to nie tyle strach co wycofanie ale jakby nie było trochę oznaka tchórzliwej ucieczki przed niewygodną sytuacją

Mogłabys coś więcej powiedzieć ? Czemu się wycofałaś?

Niewygodna sytuacja...trochę dziwnie to brzmi, co sie takiego stało? Nie kochaliście się?

i jeszcze jedna :) http://www.youtube.com/watch?v=HbAwWp3PmNA Nie biegnij tak... bez wytchnienia... Nie biegnij tak... bez marzenia! Inny serca ład, układałaś w snach Zapach łąk... spokój gwiazd... Nie biegnij tak... bez wytchnienia... Na końcu jest...tylko Ziemia! Twego życia smak... chwytasz co się da... to jest nic ...tracisz czas! Może ktoś miłości Twojej chce... ktoś na dobre i na złe! Ktoś samotny tak jak Ty... czeka Cię już dziś... Nie biegnij tak... bez wytchnienia... Zbyt wiele masz... do stracenia! Pieniądz toczy się... Mija dzień za dniem, a Ty wciąż... pod wiatr! Nie biegnij tak... bez wytchnienia... Ktoś czeka Cię... jak zabawienia! Ktoś na serca dnie... chce zatrzymać Cię... Może ja? Kto wie...

Gość Talerz013
Ja też "swojego" unikam, doradźcie mi:( Wiem, że z nim nie będę, bo on jest strasznie nastawiony w życiu na seks- miał kilka panienek na jedną noc, jest anty co do małżeństwa itd. Jednak stara się o mnie i chciałby się spotykać. Ja się boję, bo on mi się strasznie podoba:( Jak myślicie? Powinnam go unikać? Jak się zaangażuję, to mnie w wała wykręcić. Jednak czy dla seksu starałby się o mnie 2 miesiące, codziennie?

Skoro nie chce małżeństwa i nastawiony na sex tz że nie bierze życia powaznie. takich można sobie odpuścić.

Gość jhghyttyyytjhghghghh
Po prostu daj mu szanse debilko,bo może tracisz okazje,żeby być szczęśliwa Skoro on cie kocha ty też to w czym problem może być tylko fajnie Chyba ,że masz hiva to rozumiem dlaczego albo inna nieuleczalną chorobę, ale może on cie tak kocha,że i tak by z tobą był

Gość jksldjskadj
To nie jest takie proste....

Gość stonoga17
A ja nie mogę z nim być, bo jest dużo młodszy ode mnie. A podoba mi się, jak nikt do tej pory, ech, życie...