Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciarik

Dieta!

Polecane posty

Gość ciarik

mam 21 lat i waze 86kg, za nic nie moge schudnac ;( brak motywacji do cwiczeń. Co mam ze sobą zrobić?

spojrzeć na siebie w lustrze i pomyśleć, że jeśli weźmiesz się w garść będziesz seksowna kobietą i kupisz każdy ciuszek który Ci się spodoba :) działa

jestem starsza o 2 lata od Ciebie i 2,5 miesiąca temu ważyłam 1kg więcej niż Ty. i uwierz mi, że warto

Mjluska89 spadłaś już sporo kilogramów można zapytać jaką diete stosujesz ?

najpierw byłam na 1000kcal a teraz jestem na south beach :) a widzę,że Ty schudłaś więcej i w krótszym czasie

To tak samo jak ja na początku też byłam na 1000 kcal ale zdarzało mi się zjadać mniej . A od dzisiaj zaczęłam south beach . W której fazie teraz jesteś ?

sorki dopiero później zauważyłam ;) Wiesz co na początek nie narzekam bo idzie tą diete bardzo urozmaicić jest dużo przepisów wiec nie powinna się szybko znudzić . Tylko troche bedzie mi brakować owoców przez te dwa tygodnie . a masz jakiś swój cel do ilu chcesz schudnąć ?

no chciała bym do 65kg dojść. a masz jakiś pomysł na twaróg? nie mam pomysłu z czym zjeść :)

no ja też dużo owoców wcinałam, ale jakoś wytrzymuję, najgorzej jest ze śniadaniami...wcześniej jakaś owsianka z mlekiem czy ciemna bułeczka a teraz... nie mam wogóle pomysłu

Ja tak samo . Na jutro na śniadanie chyba planuje jajka gotowane bo jakoś nic innego mi nie przychodzi do głowy. A tobie ?

wiesz co ja od soboty codziennie jem jaka na śniadanie i mi już bokiem wychodzą więc kupiłam ten twaróg i będę kombinować

To podaj mi linka do Twojego topiku ;) no tak jak się je coś przez dłuższy czas to potem przez jakis czas patrzeć na to nie można ;)

zaglądaj do mnie, dziewczyny piszą ciekawe rzeczy, dzielimy się przepisami, a w trudnych chwilach się wspieramy :)

Witam:) chętnie pomogę w ustaleniu odpowiedniej diety dla Ciebie. Możesz zapoznać się z moją ofertą na stronie www.diety.poznan.pl. Możesz skontaktować sie ze mną mailowo i dowiedzieć więcej na temat sposobu w jaki działam. Potrafię odpowiednio zmotywować i uczynić odchudzanie przyjemnością, a nie smutnym obowiązkiem;) Pozdrawiam, mój e-mail: monikach@diety.poznan.pl

Margoo mamy ten sam wzrost :)...witam was serdecznie...27 dni na diecie jestem i 9 kg w dół...co najmniej 9 bo ponad 60 pewno napoczątku ważyłam...

dla mnie waga nie jest wyznacznikiem ja patrze jak wyglądam :) chcialabym z 3 kilo chociaz mniej chociaz gruba nie jestem

I bardzo słusznie miszek ;) bo waga to tylko cyfry...ja bardziej na ciuchach się wzoruję...