Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja 38

Facet z tego forum

Polecane posty

Poznałam faceta na tym forum 1,5 roku temu , pisaliśmy, pisaliśmy, nigdy nie doszło do spotkaniia, ale pokochałam go przez ten czas, wiele razy prosił, zebym spróbowała ułozyc sobie z nim życie, walczył , ja szukałam wymówek.... wreszcie poznał jakąs w realu - od kilku miesięcy są razem, planują dziecko.... Wczoraj pisałam z nim ostatni raz - pechowy 13 marca - dziś rozpoczęłam nowy etap w życiu - etap bez niego.......

no coz normalne gdybys chciala sie spotkac jak prosil mogloby to inaczej wygladac:)

moja rada dla wszystkich , bo teraz jużź wiem - nie odrzucajcie czyjegoś uczucia...

Romantyku - powalcz jeszcze, moze nie zrobi takiego głupstwa , jak ja i nie odrzuci miłosci

JA 38 czsami trzeba odrzucic a Ty ulozysz sobie zycie z kims innym, jak on jesli sie nie widywalscie na zywo to nie ma zadnej pewnosci ze cos by z tego wyszlo kontakty netowe to za malo

Gość relikt
Nie bardzo rozumiem,jak mozna kogos pokochac nie widzac,nie przebywajac z ta osoba...zakochanie w wyobrazeniu,bo nie w osobie

Do "relikt" Można sie zakochac w osobie, nie widząc jej - w jego słowach, myslach przelewanych na kartkę, pokochac za rozsądek, inteligencję, mądrość zyciową

Mozna pokochac kogos za jego mysli, słowa, zdrowy rozsądek, mądrość zyciową - nawet go nie widząc

Gość mala ruda peepaa
biedna autorka facet jej nie interesowal dopoki byl wolny a teraz pewnie ma na niego chetke :)

Gość mala ruda peepaa
napisz o kogo chodzi. moze o Kucharza Niezdarnego? :P

Gość relikt
To sa zludzenia.Klikanie w klawiature,jak dla mnie slowa ,madrosci bez pokrycia.Napisac mozna wszystko.Jaka masz pewnosc,ze ta osoba taka byla?

moim zdaniem nie można... można czuć sympatię, ale chemia to chemia, w końcu jesteśmy tylko trochę lepiej rozwiniętymi zwierzątkami ;) ale ja prosta kobieta jestem :D

uwierzcie mi, ze mozna kogos pokochać, nie widząc go... teraz mam problem, jak sie z tego wyleczyc.....

Kochajac takiego "niewidocznego" de facto kocha sie wlasne wyobrazenie o nim :)

Gość relikt
Zapytalas jak sie wyleczyc?hmmm...moze po prostu nie przesiaduj na zadnym forum,bo znow sie zakochasz w "pisarzu"i kolejny problem dla Ciebie...

to wszystko mrzonki, zresztą po co Ci pierdoła, co przez 1,5 roku nie wiedziała jak się zabrać do rzeczy? no po co? :)

niektóre Wasze wypowiedzi, wywołały wreszcie usmiech na mojej twarzy, dzięki

Gość ubrana w coś tam ja
jak go kochasz to dlaczego się z nim nie spotkałąś? brawa dla zs--już potrafi robić bużki :classic_cool:

ach, bo on nie chciał sie spotkac, dopóki sie nie zadeklaruje, ze z nim będę na stałe, dla mnie to troche dziwne, ze tego najpierw wymagał - deklaracji,

Gość autorko taka stara a taka durn
-a :O:O

Gość ubrana w coś tam ja
'' dla mnie to troche dziwne, ze tego najpierw wymagał - deklaracji'' dziwne,ale równie dziwne i niezrozumiałe jest to twoje zakochanie:P nie chciałaś się zdeklarować jednocześnie go ''kochając'' W sumie to dobrze ze postanowiliście to zakończyć,poznasz kogoś normalnego;)

Gość Facet z tego forum
Widziałaś jego fotę autorko ?

Slowa potrafia zdzialac wiecej niz kazdy obraz ...dopelnic je moze tylko spotkanie czego u Was zabraklo niestety ...szkoda troche byc moze byla to szansa jedna na milion:(

Fotki widziałam, w tych zdjeciach tez się zakochałam - to beznadziejna sytuacja

Gość ubrana w coś tam ja
nie jest beznadziejna,nie wyjdzie mu z tamtą ,znowu wróci na forum i zacznie z toba pisać:P(tak mają faceci,bez wirtualnej przyjażni nie dają rady)

Dzieki za pocieszenie, ale raczej zostanie z tamta - tak czuję, szkoda, bo moze to była własnie ta "moja druga połówka"...