Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płodność co zrobić :(

MajkaBydgosz

Polecane posty

Gość Płodność co zrobić :(

Czy ktoś mi poradzi ? jak kocham się z moim facetem jest ok ma erekcje odrazu ale po 1 stosunku jak już dojdzie do wytrysku tak opada z sił że mu starczy seksu na conajmniej dwa dni czy to normalne że on tak ma ?:( czy jest z nim coś nie tak ma jakieś zaburzenia erekcji i powinnam z nim pogadać i doradzić mu leczenie ?

chyba wszystko z nim w porządku,po prostu kazdy-i kobiety i męższczyźni mają rózne temperamenty,niektórym starcza 2-3 razy w tygodniu inni potrzebują 2-3 razy na dzień.Problemy z erekcja są wtedy kiedy mężczyzna chcę się kochac a nie ma erekcji,lub niepełną lub mija w trakcie stosunku.poza tym takie pojedyńcze awarie każdemu mogą sie zdarzyć,lub gorszy okres,może ma stresy i czymś się martwi?moze jest przemeczony?

Gość MajkaBydgosz
Tylko problem polega na tym że po stosunku jak odpocznie 30m albo 1h i chcemy sie dalej kochac to on nie może już wywołac erekcji nie wiem może dla tego że za długi mamy seks zazwyczaj trwa tak ze 40m ale mi mało i chciałabym jeszcze powtórke ale on już nie może a sprawny jest dopiero na drugi dzień albo i dłużej z małymi wyjątkami zadaż się ze kochamy się dwa razy więć dla tego pytam czy to normalne czy on ma jakieś zaburzenia i powinien się leczyć ?