Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieszczesliwaaaaa

On się ożenił !

Polecane posty

Też mi się wydaje, że za wcześnie na ślub. Wypada trochę czasu ze sobą spędzić- w tym też trudne chwile i codzienne życie, razem pomieszkać. Super jak ludzie pozostają na długo w tym stanie pierwszego zakochania, ale niektórym klapki dość boleśnie z oczu spadają...

Gość autorko
podobno tak ale pewna nie jestem,nie mam z nim kontaktu. Takie słuchy chodzą.

Według mnie to też za wcześnie. Wczoraj go widziałam :(. Przyjechał do swojej mamy załatwiać jakieś papiery. Porozmawialiśmy trochę, miesiąc temu kupili mieszkanie, właśnie się meblują ... Bardzo się dziwię, szczególnie że on nigdy nie spotykał się z równolatkami tylko z młodszymi. Ma 27 lat , ja mam 22 lata. A ożenił się z 27 latką :( Zapytałam się go dlaczego się ożenił, skoro nigdy nie miał takich planów. I co usłyszałam ? Że sam on sam nie wie co go wzięło, że już po miesiacu związku już wiedział, że to kobieta jego życia. I że życzy mi tego samego czego on doświadczył. No to poprawił mi humor rzeczywiście !

Gość do autorki....
mój przyszły mąż (za 3 miesiące slub mamy) oświadczył mi się po roku bycia razem. przede mna było osiem lat z inną. zapytałam dlaczego jej sie nie oświadczył a mi tak szybko, powiedział ze czas nie ma znaczenia, ze ja jestem miłoąscią jego zycia i wie od razu ze chce ze mną być więc nie ma co zwlekac. z tamtą mówił ze wiedział ze nie do konca gra i raczej nie będą do konca zycia więc się nie oświadczał, choć było dobrze, ale nie wspaniale. Musisz to zrozumieć, faceci są inni niż my kobiety, oni albo chcą i są na tak, albo nie ma nic

Ty jesteś szczęśliwa ale ja czuję się okropnie :( Tak jakby był ze mną dla zapchania wolnego czasu, jakby potrzebował mnie tylko do seksu... To z nim straciłam dziewictwo, a chciałam je zachować dla mojego przyszłego męża. Po długim czasie planowałam że będziemy ze sobą już zawsze ale on 2 miesiące przed rozstaniem się zacząl się oddalać aż w końcu zerwał ze mną przez .,, smsa ! :(

Gość wsegewrgtewew
Myślałaś, że tym go przy sobie przytrzymasz? Phy ...