Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy objawy mogą mylić?

czy objawy mogłą mylić?

Polecane posty

W ostatnim czasi zauważyłam bolesne sutki, oddaję mocz normalnie lecz zaraz po oddaniu moczu czuje że znowu mi się chce (na pewno nie jestem nadziębiona), wyszły mi pryszcze na całej buzi, dwa dni temu dostałam takiego bólu brzucha ze chodzić nie mogłam (po kąpieli przeszło), pobolewa mnie brzuszek (najcześciej kłuje jajnik) i jestem bardzo zmęczona. Do @ 2 dni.. objawy wyżej wymienione od okolo półtora tygodnia, Stosunek w dni płodne i w owulację regularne. dwa dni temu czyli w 24 dniu cyklu zrobiłam test - negatywny. Nie mogłam wytrzymać.. Czy to mogą byc jednak objawy ciąży czy raczej zbliżający sie okres?

wiesz objawy ciazowe sa bardzo podobne do tych @ wiec ciezko jest to rozpoznac..najlepiej poczekaj do dnia @

Doti dziękuje.. Jak mnie tak pobolewa to już się boję że to okres.. i jeszcze ten przedwczesny negatywny test :( boje sie rozczarowania.

Gość bugabuś000
beta hcg prawdę Ci powie

wiem, że beta HCG odpowie na wszystko ale pracuję do późna i kiedy wracam do domu wszystkie przychodnie są pozamykane :(

Gość gfgfgfgfgxggfg
u mnie nie byly podobne do tych@,tez mialam wczesnie az sie zdziwilam, wlasnie te parcie na mocz bylo tak jak u ciebie, moj facet nawet to zauwazyl, brodawki mi przyciemnialy a i gruczoly zrobily sie wieksze na sutkach, co najwazniejsze ,moje wzgorze lonowe sie powiekszylo,mocz mial jakis dziwny zolty kolor, no i teraz jestem w 5 tyg, ciazy, piersi bolaly ale nie jak na okres, bolaly tak jak by rosly, wcale mnie nie rwaly jak przed okresem,wydaje mi sie ze jestes w ciazy, mozesz juz test zrobic jezeli jestes 2 dni przed@ja robilam specjalnym testem 3 dni przed @i wyszedl bardzo prawie niewidoczny plus

Gość bugabuś000
to się zwolnij, albo czekaj cierpliwie do @

Gość Spokojnie!!!!!!
Na test za szybko.Zrób w dniu @.Ja w tym miesiącu też jakoś dziwnie przechodzę.Owu nie czułam.Piersi mnie nie bolały.Teraz na 4 dni przed@ zaczęły boleć gdzie zawsze w tym czasie ból schodził.I bolą coraz mocniej.Jestem teraz w terminie @. Najdalej jutro ma być.Tak sobie myślę że ja to może miałam cykl bezowulacyjny.Bo piersi zaczynały boleć na owu a przestawały przed miesiączką.

mnie brzuch bolal na pocztaku ciazy wlasnie tak jak na @ wiec mylalam ze zaraz dostane..te bóle to normlane

gfgfgfgfgxggfg robiłam test w 24 dniu cyklu, z wieczornego moczu w dodatku.. test ewidentnie negatywny więc z gory założyłam że się nie udało :(

Gość gfgfgfgfgxggfg
ja robilam test z rannego moczu i ledwo co bylo widac, potem juz codziennie robilam test az do dnia spodziewanej miesiaczki, i w kazdym dniu byl plusik ciemniejszy lub 2 kreski, mialam 2 rozne testy, mnie strasznie bolal brzuch przy zagniezdzeniu, sprawdzalam na internecie i akurat wyszlo ze to w tym dniu zagniezdzenie bylo, pozniej tez mnie bolal az tabletki rozkurczowe musial brac, teraz jest ok, cos tam pobolewa ale nie duzo, za to piersi bola bardzo,mialam i mam do tej pory duzo sliny a nigdy tak nie mialam, bialy mokry sluz,wiecej niz normalnie, w czasie seksu normalnie czulam ze mam tam bardzo mokro,tak zostalo do tej pory

Gość czy objawy mogą mylic?
Sama już nie wiem. Nie chcę niepotrzebnie się nakręcać ale z drugiej strony ten negatyny test mnie podłamał

Gość sorry ale w życiu
nie uwierze że w 4 tyg ciąży się podbrzusze powiększa. głupoty totalne... Objawy to kwestia indywidualna, jak jest brak @ to sie robi test i wtedy wiadomo.

Gość sorry ale w życiu
a co do testu, to wiesz ja w dniu @ mialam bardzo jasną kreske, wiec przed na pewno wyszedlby mi negatyw. dopiero 2 dni po @ mialam ładne 2 krechy.

Gość sorry ale w życiu
i rob go z rana najlepiej

do terminu @ masz jeszcze 2 dni a piszesz ze powyzsze objawy juz od 1,5 tygodnia??? to raczej twoja podswiadomosc - objawy jakiekolwiek pojawiaja sie po terminie @... idac twoim tokiem myslenia musialabys dostac objawow niebawem po owulacji... wiec to niemozliwe...