Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prewudium

Jak znosicie poranny nieswiezy oddech swoj i partnerów?

Polecane posty

Gość prewudium

czy moze nie znosicie...?

Gość staram sie
nic nie mowic prosto w twarz, on tez :D

Gość wjsjk,ZM,A
jak tylko sie obudze to ide do toalety, potem myje zeby- wystarczy wwyrobic w sobie takie zachowanie i jest oki. jak sie komus nie chce myc zebów" na spiaco" to wystarczy chociaz wypłukac zeby plynem do jamy ustnej.

Gość Angie+
Zaraz po przebudzeniu każde pędzi do łazienki się odświeżyć. W tygodniu potem ja robię śniadanko, a mąż ścieli, a w weekendy po tym odświeżeniu jeszcze wracamy podrzemać sobie :)

Mojemu na szczęście nie capi rano z buźki:) ale i tak szybko myje zęby:) a pocałunki i tak są;)

Gość wjsjk,ZM,A
ja che sie wam pobzykac to róbcie to bez pocalunkow i w ogole bez komentzrzy. poza tym gdzie masz ta łazienkę, tzn ile metrów od sypialni? uwazam ze warto wyrobic sobie zwyczaj odswiezenia sie w laziencce zaraz po otworzeniu oczu. jestem mezatka 5 lat, na pozcatku tez mi bylo trudno no ale nie widziałam innego wyjscia. mój maż robi podobnie. potem znów wskakujemy w posciel i sie miziamy :-)

Gość staram sie
no moze to jakies wyjscie,.,, z tym myciem a potem znowu gorzej jak facet sie dobierze odrazu do mnie a ja szybko do lazienki...pomysli ze albo chce mu cos zasugerowac albo ze wali ode mnie nieziemsko:P

Gość Angie+
Skąd wiesz? Robiłaś badania? Podobno większość ma to paskudztwo, tylko o tym nie wie. Wystarczy zrobić gastroskopię lub kupić w aptece test.

Gość jem kisiel reload
po protu idem sisi i umytć zeby :)

Gość Halistosis poranny
Powody nieprzyjemnego zapachu: - problemy stomatologiczne, - choroby przełyku, płuc, - problemy gastryczne, żołądka, wątroby - cukrzyca Trzeba się przebadać i tyle, bo to nie jest normalne i utrudnia życie.

Gość zielona przystań
no pewnie ja mam krzywą przegrodę przez co nocą oddycham często przez buzię i rano mięty ode mnie nie wyczujesz :P mój facet wie że to nie moja wina i czasem nawet mówi żebym nie przesadzała bo to nie wynika z braku higieny więc on na to patrzy "z przymrużeniem oka"

Gość Halistosis poranny
Jakiś tam zapach każdy ma - wiadomo, ale jeśli jest nieprzyjemny i intensywny, oznacza chorobę. Nadkwasota jak najbardziej może być powodem kłopotów, ale tu z reguły wystarczy odstawić medykamenty kupowane na własną rękę w aptece w ramach walki ze zgagą (a raczej zaleczania efektów) i radykalnie zmienić dietę.

Gość zapytaj w dziekanacie
nie kazdemu smierdzi

Gość hghg
kazdemu czuc moze nie kazdemu smierdzi ale czuc z usto nieswiezo i nie mowcie ze jak czuc cokolwiek to juz choroba czy niedomyte zeby bo to poprostu jest normalne

"myslalam, ze u kazdego smierdzi co najwyzej u jednego mocniej u drugiego slabiej..." Nie jeśli ma się zadbaną jamę ustną i nie ma problemów problemów z żołądkiem etc. Tak czy siak, najlepiej iść umyć zęby po przebudzeniu i wypłukać płynem ;) Mój facet czasem jak już sam pójdzie do łazienki a ja jeszcze drzemię przychodzi i budzi mnie pocałunkiem, oczywiście się wydzieram "idź mi stad, żeby muszę umyć" :D

Gość golden rose
a ja i moj chlopak wiemy ze z rana zawsze jest taki nieprzyjemny zapch. dajemy sobie buzi bez jezyczka, a jak sie bzykamy to nie sapiemy na siebie. poza tym jak sie kogos tak mocno kocha to nie zwraca sie uwagi na to ze rano ma troche gorszy oddech niz za dnia :P

Gość mi smierdzi
golden rose, mam nadzieje, ze i u mnie tak bedzie :)))))

Gość Astra Insignia
Rano obowiązkowo do łazienki. I to nie tylko chodzi o higienę jamy ustnej, wypada się jakoś ogarnąć, zwłaszcza jeśli planujemy miłego ciąg dalszy ;)