Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shantia256

Załamanie po poronieniu... jak się z tym uporać?

Polecane posty

Gość shantia256

Staraliśmy się o dziecko 4 lata. Zaszłam w ciążę w tym roku, poroniłam w 6 tc. Za pare dni mają być wyniki histopatologiczne, mam iść za tydzień na kontrolę do lekarza. Nie mogę sobie z tym poradzić, nie jem, nie śpie, schudłam, albo jestem zła, nerwowa, albo całkiem obojętna na wszystko, ciągle płacze. Nie moge przestać myśleć o dziecku. Dobijają mnie kolejne starania o dziecko. Nie chce mi się żyć poprostu.Czy kiedyś to minie?

Gość shantia256
wszystko było dobrze miałam objawy ciąży, beta rosła, zaczęłam nagle krwawic, nie mocno, ale taką czerwoną krwią, lekarz zaraz skierował mnie do szpitala, a tam dziecka już nie było na usg ( robiono mi je 3 razy w szpitalu, a dzień wcześniej wieczorem jeszcze było na usg podczas wizyty

Gość napiszę ci tak
minie, będize lepiej, ale zawsze będizesz pamiętać. płakałam parę tygodni, pozbirałam się do kupki, pół roku później zaszłam w ciążę. mam cudne dziecko właśnie uczy się chodzić, ale ciągle pamiętam tamtą poronioną ciążę. tego sie nie zapomina ale prawdą jest ze czas leczy rany. trzymaj się, następnym razem się uda.