diablica_88 0 Napisano Marzec 14, 2012 Czemu tyle kobiet , nastolatek ma tyle problemów w "tymi" sprawami??? Ja mam nadżerkę, koleżanka mięsniaki a druga jakieś torbiele i problemy z zajścią w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 14, 2012 Cywilizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.I.P. 0 Napisano Marzec 14, 2012 sami podebrane od faceta żebro to za mało żeby stworzyć ideał ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajka kajka Napisano Marzec 14, 2012 sama sie czasem zastanawiam... do tego pakietu dodałabym jeszcze raka moja siostra (młodsza, 2 dzieci malutkich) - guz w piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.I.P. 0 Napisano Marzec 14, 2012 każdy ma jakieś kłopoty ze zdrowiem, a wynika to często z tego,że żyjemy w takich a nie innych warunkach: zanieczyszczenia, zchemizowane i śmieciowe jedzenie, masa różnych leków, terapii hormonalnych i potem są skutki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach