Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaneczka447

Strony o modzie

Polecane posty

Gość ulaneczka447

Chodzi mi o strony gdzie będą informacje jak się ubierać, czyli tam typy figury, co nosić do konkretnej itp. Najlepiej jakieś angielskie, ale pl też są ok. Ja naprawdę szukam w google, ale jakoś nieskutecznie, tzn kilka jest, ale ja szukam jakiejś wyjątkowej :)

Gość ulaneczka447
No i żeby były nowości modowe, ale nie chcę stron dla jakiś bogatych damulek, ale "normalnych" ludzi

Gość gorkaska
przeglądnij youtube, polecam Ci szusz, katosu o makijażu, jest najlepsza jeśli się go dopiero uczysz, z ubraniowych to też nieesie25, ciasteczko, florencebeauty, pełno ich tam znajdziesz. A ze stron o modzie to jedyne jakie znam to zeberka, stylio, snobka, groszki, ale nie są one za dobre i lepiej się tam po poradę nie zgłaszać, bo na snobce ich porady bardziej szkodzą niż pomagają.

Gość kropka113
hm tutaj http://domodi.pl/ dziewczyny robią różne zestawy mogłabyś coś podpatrzeć i są także stylizacje robione przez blogerki

Gość gość
Witam ja odnalazłam stronkę zakupując suknie slubną, portal weselny nie jest typową stronka o modzie ale znajduja sie rózniego rodzaju artykuły, miedzy innymi na temat ombre i monochromatyzmu. Wiec czegos co jest bardzo trendy w tym zesonie. Przesyłam linka do stronki i pozdrawiam http://alejaweselna.pl/Ombre,-w-stylizacji-wlosow-/warto_wiedziec_495

Gość szarak123
ja polecam kołnierzyki biżuteryjne i pensjonarskie na www.skarbyzestrychu.pl/sklep.php

Gość gość
ooooo to zdecydowanie polecam Ci www.glamstorm.pl . Są tam ubrania z najnowszych kolekcji, które można "wirtualnie" przymierzyć, a ponadto można dobrać wzrost, rozmiar biustu, obwód talii itd. Ponadto to fajna zabawa :) koleżanka mi podrzuciła tą stronkę, mega fajna!

Dołączam się do pozytywnej opinii o stronie www.dykf.pl !!! W ciekawy sposób redaktorki opisują tam aktualne trendy, najgorętsze nazwiska w świecie designu i modelingu, relacjonują najważniejsze wydarzenia ze świata mody. Bardzo polecam artykuł w zakładce „Kwestia mody” o trendach w projektowaniu … bielizny, bardzo inspirujące! W zakładce „Na tropie trendu” dowiesz się m.in. o tym, jaką wybrać ramoneskę albo z czym łączyć ubrania ze wzorem szachownicy. Oprócz ciekawych porad, interesujących wywiadów i artykułów, znajdziesz tam naprawdę wiele wspaniałych, artystycznych fotografii. Bo moda i piękne zdjęcia po prostu muszą istnieć wspólnie, osobno nie mają większego znaczenia. Oczy można tam nacieszyć pięknymi stylizacjami i urodą modelek. Świat mody jest teraz jeszcze bliżej nas. Zachęcam do odwiedzenia strony!

Gość modaland
Jeśli szukacie dobrych i tanich ciucholandów to wiem, że powstała nowa strona - katalog internetowy ciucholandów i outletów w całej Polsce (modaland po kropce pl). Można dodawać zdjęcia i znaleźć według różnych kryteriów sklepy w każdym mieście. Na stronie możecie także znaleźć porady stylistek, wwiwady z blogerkami, news itp. Pozdrawiam.

Gość gość
znam kilka takich stron o modzie no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość Modaland
Może i znasz...ale nie wypowiedziałeś się czy się podoba czy też nie...:) chociażby content strony...

Gość gość
ja ostatnio wypatrzyłam moda.allegro.pl/ poza tym robią tez ciekawe filmy jak czytam artykuły lub oglądam filmy to mam poczucie że to dla normalnych kobiet jest a nie jakieś wydziwianie