Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

facet mnie olewa

Polecane posty

Gość makal

a ja glupia sie daje nabierac korzysta z mojej osob tylko gdy ma potrzebe tak mnie nie ma tylko ze ja sie wkurzam jak sie nie odezwie 3 dni moze przesadzam? ale ogolnie mam takie wrazenie jakmu pisze ze mnie wykorzystuje to mowi ze sie czepiam ze mam isc do psychologa jak on potrzebowalby pomocy to ja zaraz bym mu pomogla i teoretycznie on tez ale wczoraj potrzebowlaam sie wygadac to co uslyszalam jestem zmeczony i zajety a naprawde mialam kiepski bardzo dzien i spore zmartwienie. zerwalam z nim kontakt gdyz uznalam ze nie tak powinno wygladac kumplowanie czy slusznie zrobilam?

Gość makal
to moj byly facet jest oczekuje innego traktowania widzisz jak on ma potrzebe czuje sie samotny itd to potrafi sie spotkac 4 razyw tugodniu zatrzymuje mnie zebym z nim posiedziala itd i ja spooko pomoge ale jak nie potrzebuje to cisza przez 3 dni a jak chce powiedziec o swoim problemie to zajety i z laski to napisxz co sie stalo wiec sie wkurzylam i napisalam ze zrywam kontakt ze sie nie bede prosic i widze ze jak jz staje na nogi to mnie nie potrzebuje

Gość Ból głowy
A co ty niańka jesteś? Lubisz taki układzik czy czujesz jeszcze cosik do niego?

hm...cos i pwoiem. tak naprawdę to pewnie cos tam jeszcze sobie myślałaś, ze może z tego bedzie. Tak w sumie to dobrze zrobiłaś, chociaż wystarczyło nie mieć dla niego tak zawsze czasu i tez by było.

Gość makal
cosik pewnie tak jakis sentyment generalnie on zostanie wazna ososba w moim zyciu i myslalam ze ja rowniez jestem pomimo ze nie jestesmy i nie bedziemy razem juz ale kurcze meczy mnie takie przyciagnie odpychanie tak bylo w zwiazku tak jest teraz nie mial pracy siedzial w domu troche rzeczy mu nie wyszlo to bylam dobra teraz zaczal prace wszystko sie uklada to juz 3 dni nic nie napisze na poczcie widac kiedy jest dostepny siedzial cicho nawet sie nie przywital a dzien wczesniej pytalam czy mu nie pomoc z telelfonem bo mu sie popsul to tak fajnie jak bys jakis zalatwila cholera czuje sie wykorzystywana gdy mu zle jak juz lepiej to o co mi wogole chodzi wiec zerwalalm kontakt a on nawet nie stara sie zrozumiec wg niego wymyslam i przesadzam

Gość makal
pewnie przesadzam ale meczy mnie to kumplowanie nie licze na powrót ale fajnie jest myslec ze ktos kogo sie kochalo kiedys nie ma cie w dupie lub nie wykorzystuje

fajnie jest mysleć tak jak piszesz, ale takie przyjacielstwo z byłym to jest najwieszka bzdura na świecie

Gość Ból głowy
No widzisz? Ja też myślę, że za dużo rozkminiasz, czas przeciąć pępowinę od dzidzi, która ma z tobą jak pączek w maśle.

Gość makal
ale to on nalegal na kumplowanie on sie kontaktowal ze mna prosil o pomoc i on niby wierzy w ta przyjazn:)) teraz umawiam sie z facetem takim jednym wczoraj mi moj byly dogryzal zebym sie nowym kolega zajela pisalam zeby mi zyczyl powodzenia zeby sie udalo nic nie odpowiada o co chodzi sam nie raz w klotni mowil znbajdz sobie kogos

Gość Ból głowy
Dlaczego się posypał wasz związek?

Gość Ból głowy
Ty go chyba nie przestałaś kochać, co? chyba ci się wydaje, że z twojej strony to tylko przyjaźń :(

Gość vikula11
makal mam identyczna sytuację z byłym... :( on tez zawsze kiedy czegos potrzebuje to strasznie dzwoni pisze etc. A kiedy ja jestem smutna albo zle sie czuje i chce sie wygadac to wtedy słyszę ze zajęty jest, albo idzie spac albo musi kończyć i odezwie sie pozniej co prawdopodobnie i tak nie nastąpi:( tez czuje sie glupio w takim układzie ale nie umiem jeszcze odciąć pepowiny:(

"jak on potrzebowalby pomocy to ja zaraz bym mu pomogla i teoretycznie on tez ale wczoraj potrzebowlaam sie wygadac to co uslyszalam jestem zmeczony i zajety a naprawde mialam kiepski bardzo dzien i spore zmartwienie." a ty co? tylko ty masz monopol na złe samopoczucie badz zmeczenie?

Gość makal
z mojej strony to wielka przyjazn zeszta i on zachowuje sie w stosunku do mnie nie jak kolega zazwyczaj tak jest na imieniny dostalam kwiata w doniczce i czekoladki serce wiec sorrry traktuje i zachowuje sie w stosunku do mnie cieplo zawozi gdzie chce pomaga itd gotujemy razem robimy zakupy ale to wtedy gdy on chce :)

Pies ogrodnika. Świetnie tez wie, jak to zrobić, żebys nadal myslała że on coś czuje.

Gość makal
nawet pozyczyl gdy dla faceta z ktorym sie umawiam teraz:) zna go z widzenia ale w sumie to dla niego obca osoba ale pozyczyl mi zwbym pozyczyla temu facetowi ze taki wyluzowany ale dogryza mi i oziebly jest od czasu gdy spotkalam sie z tym facetem

Gość Ból głowy
Najlepsza decyzja jaką podjęłaś, ale wątpię byś dotrzymała danego sobie słowa :(

Gość makal
wie wie co zrobic jak sie zachowac zeby znow ze mnie pokorzystac a jak chce byc sam to ja mam siedziec cicho zadowolona ehh caly nasz zwiazek taki byl wiec co ja sie dziwie teraz nie kocha mnie to zwykly sentyment chodzi jest na kazde zawolanie umeblowal mi mieszkanie w ktorym teraz mieszkam wiec

"oziebly jest od czasu gdy spotkalam sie z tym facetem " A Ty się łudzisz że to znaczy że Cie nadal kocha...

Gość bardzo zła kobieta
Powinnaś chyba poczekać na jego kolejny zły dzien i wtedy zorbic dokładnie tak jak on ż Toba...

Gość bardzo zła kobieta
nnnnie dziwei sie że facet tak ?Cie traktuje natretna jestes i to strasznie. Teraz jak przeczytałam temat z tamtego linku to to wiem. Tez bym uciekala gdzie pieprz rosnie przeda taka jak Ty.

Gość Ból głowy
Wiesz co ty na trzeźwo nie przyjmujesz do wiadomości prawdziwych uczuć. Niech koleżanka spije cie i wypyta o tą twoją przyjaźń nagrywając rozmowę. Doznasz szoku ! :(

Gość Ból głowy
Teraz ja doznałam szoku, dzięki.

Gość makal
powiem wam dlaczego zalozylam ten topik ktory jest wklejony gdy pisalam o nim jak o bylym wszyscy pisali i smiali sie ze to nic nie znaczy gdy napisalam jako jego znajoma co robi dla swojej bylej zachwytu i pewnosci ze kocha byla nie bylo konca nie jestem psychiczna bylam zakochana i na sile chciala wierzyc w to ze on kocha lub pokocha mnie nie moglam pojac ze nie jestem tak wazna jak kiedys nic nie wiecie o mnie o moim zwiazku a prawda jest taka ze oboje z nim zzwinilismy w dodatku on pije 12 piw i jedno powi fajnie? przed dlugi czas wmawial mi ze przeze mnie to robi teraz mnie nie ma i robi to samo ma bardzo silny charekter wie jak mna sterowac ja musze znalezc sile w sobie zeby sie temu wiecej nie poddawac dziekuje wszystkim za uwage