Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeeeeeeeeenky

Najbardziej dyskretne podpaski

Polecane posty

Gość leeeeeeeeeeeenky

Dziewczyny, potrzebuję najbardziej dyskretnych podpasek jakie tylko są na rynku :P Chodzi o to, że mam jutro WF, wypadł mi okres, ale chcę ćwiczyć, używam Always, ale one koszmarnie szeleszczą jak chodzę w dresie to słychać i strasznie mnie krępuje... Więc najlepiej jakby były bez tej folijki. Tampony odpadają. Proszę Was bardzo o pomoc:-)

Gość leeeeeeeeeeeenky
Proszę o pomoc.

Gość szeleszczą?????
masz słuch przewrażliwiony chyba :) kup jakies najcieńsze naturelle bo one mają chyb anmnie plastiku w sobie i nie powinny szeleścic

Gość lelklo
Always ma też takie bez "ceraty", całkiem fajne. Naturella się zwija, nie polecam.

Gość leeeeeeeeeeeenky
Dziękuję, w końcu ktoś odpowiedział;-) Właśnie o to chodzi, że nie przesadzam. Koszmarnie szeleszczą, nie sposób tego nie usłyszeć:-) Strasznie żałuję w takich chwilach, że nie mogę nosić tamponów, bo mi to nieźle utrudnia życie... Chcę kupić te bez siateczki Always'y, ale obawiam się, że ta dolna folia będzie tak samo szeleszcząca jak w zwykłych... Potrzebuję ich tylko na ten jeden raz, zastanawiałam się na Bellą... Mam wrażenie, że Naturella jest gruba i "napompowana" i że będzie widoczna przez dres:-)