Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooommmggg

Żubrówka biała dobra? Ktoś sie zna na wódkach?

Polecane posty

Gość Woznica
najlepsza jest Wyborowa. Teraz Żubrówka będzie robiona z ruskiego spirytusu i to tego najtańszego. Już jadą cysterny.

Gość gość
Żubrowka Biala dobra i tania

Gość gość
Lubię nowości. Czytałam ozastosowaniu wyjątkowej destylacji w produkcji Zubrówki Białej. Wypiłam sobie kielicha porządnego i nie miałam kaca. Jest OK

Gość gość
A ja zdecydowanie wolę browar niż wódki, lepiej mi wchodzi i ma smak przynajmniej… Perła chmielowa i żadna wódka ;)

Gość woda z wódki
Parę dni temu, po jednej nocy w zamrażalniku zamarzła! i nie chodziło o niską temperaturę, obok niej leżała innej marki wódka która ciągle jest w zamrażalniku i dalej jest płynem. Chyba producent chce nas robić w balona!

Gość izabelinka
witam, a ja wam powiem w ten sposob; wodka to jedna z najwazniejszych rzeczy na weselichu i nie mam zamiaru na tym oszczedzac(100butelek 500zl oszczednosci?) . FINKA Rulezzzz w Mikolowie Szczyrba Alkohole 0,5l na wesele 26,50zl!!!! w ogole maja profesjonalna obsluge i superowe ceny .... pozdrawiam,

Gość gość
GORZKA ŻOŁĄDKOWA :)

zubrowka biala bardzo dobra - ma 'neutralny' smak (nie tak jak bols czy pan tadeusz). w sobote bylam na weselu i wlasnie ona byla i nikt nie narzekal. zoladkowa biala tez jest niezla i cena nska

Gość gość
Żubrówka biała. Polecam. Co tydzień w piątek smakuję ją i nie choruję po niej, a innej spróbuję i nie jest ciekawie. Cena + jakość = najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
wczoraj wypilismy 5 butelek o,5 l i dzisiaj jak nowonarodzeni Zubrowka biala the best;)

Gość gość
my mielismy zubrowke biala na weselu cena cos ok 17 zl butelka. bylo ok, goscie pili ojj pili:)

Gość gość
A ja mam dylemat...Stock czy Żubrówka Biała...

Gość gość
my mamy wesele w 2014r i też bierzemy żubrówkę białą

Gość gość
smakoszki wódy się znalazły

Gość gość
Odpowiem wam na wszystkie te pytania. Jaka to wódka nie będzie każdy będzie narzekał a i tak się napije wytrze mordę i pójdzie spać. A na każdą imporeze większą bierze się dokument do alkoholu o jego pochodzeniu.

Gość gość
Wczoraj się dogadywałem w sklepie i ustaliłem 18zł za 0,5l żubrówkę białą,ale sprzedawca zaproponował mi Bolsa Platinum za 21zł.Mam chęć na tego Bolsa ,ale przy 200 butelkach to 600zł różnicy.

Gość gość
to bardzo drogo ta zubrowke kupilas, my kupilismy po 15.80 zl

Gość _Kamilaa
U mnie na weselu również serwowaliśmy żubrówkę, jakoś nigdy nie miałam po niej kaca, dlatego nie zastanawialiśmy się zbytnio nad innymi. Bez problemu pojechaliśmy w niedziele na sesje zdjęciową.

Gość Karolina_Łodz
U nas na weselu była Weselna Polanin bardzo dobra wódka, w fajnej butelce a cenowo ok 20 zł za butelkę

Gość gość
Witam .. Zubrowka biala najlepsze rozwiazanie !! prze kilka miesiecy udalo mi sie napic ;) pare rodzajow wodki tzn Stock, Wyborowa, Soplica, Zubrowka biala Zolodkowa Gorzka de luxe ... Jesli mialbym dawac miejsce ktora najlepsza to : 1 miejsce Zubrowka Biala 2 miejsce Zoladkowa Gorzka de luxe 3 miejsce Wyborowa 4 miejsce Soplica 5 miejsce Stock

Gość gość
My będziemy mieć żubrówkę, w smaku wydaje się być najlepsza i bez nadmiaru goryczy, ale gościom i tak ją osłodzimy na "gorzko gorzko" ;-)

Gość Maczeta2
Dla mnie osobiście żubrówka biała jest dobrą wódką. Nawet moi znajomi są zgodni co do tego, ze trzyma ona poziom.

Gość Mysza_87
Ja osobiście nie lubię...Ale o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem na weselu o wiele lepiej prezentować się będzie Wódka Weselna Polanin, a mi np bardziej ona odpowiada niż Zubrówka

Gość Yenew
Zastanawiam się też nad tą Żubrówką, ale ciężko się zdecydować.

Gość Krolina
O nie tylko nie Polanin, ja bym jej do Żubrówki nie porównywała. Chociaż osobiście wolę Bison Grass od białej.

Gość Żubrówka 05
Mam do sprzedania Żubrówkę Białą 0,5l w dobrej cenie -17zł. Około 70 butelek-chętnych proszę o kontakt 888 677 555- Wrocław.

Gość gość
nie polecam żubrówki dla osób mających hmm.. słabszy żołądek. piszecie, że jest super i delikatna, ale ja osobiście bedac na trzech imprezach gdzie pili zubrowke slyszalam potem mase nagatywnych opinii - nie od wszystkich! jednak no nie kazdemu sluzy. moj maz potrafi sporo wypic a wymiotowal po niej za kazdym razem mimo mniejszych ilosci

Gość gość
moim zdaniem wyborowa, krupnik niedawno jeszcze dobry byl, stock zawsze jest ok.. zubrowka tania i moze spoko, ale na wesele lepiej taka brac na ktora nikt nie narzekal nigdy

Gość popes
Bardzo dobra wódka, ale to jednak dolna półka cenowa więc nie można oczekiwać po niej cudów. Są dużo lepsze wódki np. Gutt Pure Vodka - pod względem smaku czy zapachu nie ma porównania, ale nawet drugi dzień jest wtedy dużo łatwiejszy. Macie podobnie? Kiepskie wódki to jednak żadna przyjemność....

Gość Gość

Dobra, ale lepsza jest żoładkowa gorzka.