Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra mam robale

Mam gliste ludzką ! Masakra,jak sie z tego wyleczyc???

Polecane posty

Gość masakra mam robale

Wczesniej mialam owsiki a teraz to...zrobilam badanie. Dostalam wynik... 'Wykryto jaja glisty ludzkiej (Ascaris lumbricoides hominis)' ...myslalam ze sie rozbecze na korytarzu :( wiem,ze powinnam isc do lekarza ale nie chce kolejnych tabletek , wstydze sie...mieszkam w akademiku, chyba tu sie zarazilam...myje warzywa, owoce, rąk nie wkladam do ust. Są jakies sprawdzone naturalne sposoby? Pestki dyni nie dzialaly na owsiki. Po Pyrantelu brzuch mnie boli i mam goraczke a od Zentela czuje sie chora przez tydzien.

Gość czekoladowy brąz
zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic.

Gość hyyyyyeyyyee
Ja stosowałam inną mieszanke. Znalazłam przepis złożony z piołunu , wrotyczu , kory kruszyny , omanu i czegos tam jeszcze. Wrotyczu nie mozna dostać w zadnej aptece - tzn ziela, dostepny jest jako gotowy produkt- płyn na wszy. Poczytałam i zrobiłam cos innego: piołun ( zawiera tujon , który zabija robale) , tymianek ( tymol , w dużych dawkach jest toksyczny ,silniejszy od krezolu ktorego w szpitalach sie uzywalo, morduje kazdego robala) , kruszyna ( na przyspieszenie wyprozniania ). Pozbyłam sie owsików w kilka dni :D po 2 tygodniach znów piłam by wybic pozostałosci ewentualnych jajek i od kilku miesiecy mam spokoj :)

Gość kocham śpiew ptaków
Wrotycz jest bardzo dobry na robala to fakt.

Gość kocham śpiew ptaków
Ja kupiłam wyciag z czarnego orzecha z piołunem i goździkiem taka mała nalewka a do tego piłam tą niżej wymieniona nalewkę. Nalewka czosnkowa 35 dag obranego czosnku (z nowych zbiorów) rozetrzeć i zmieszać z 200 ml czystego spirytusu. Szczelnie zamknąć i postawić w ciemnym i chłodnym miejscu (ale nie do lodówki) na 10 dni. Następnie masę należy przecedzić, przelać do słoika i postawić w ciemnym miejscu jeszcze na 4 dni. Teraz środek jest gotowy do użycia. Stosować według następującego schematu: Dzień Śniadanie Obiad Kolacja 1 1 kropla 2 krople 3 krople 2 4 krople 5 kropli 6 kropli 3 7 kropli 6 kropli 9 kropli 4 10 kropli 11 kropli 12 kropli 5 13 kropli 14 kropli 15 kropli 6 15 kropli 16 kropli 17 kropli 7 18 kropli 19 kropli 20 kropli 8 21 kropli 22 krople 23 krople 9 24 krople 25 kropli 25 kropli 10 25 kropli 25 kropli 25 kropli 11 25 kropli 25 kropli 25 kropli Dalej należy pić po 25 kropli 3 razy dziennie dopóki się nie skończy nalewka. Każdą ilość kropli pić z 50 ml kwaśnego produktu mlecznego, najlepiej z kefirem lub jogurtem. Wiele osób nie lubi ostrego zapachu czosnku. Żeby go zlikwidować po zażyciu nalewki należy jeść natkę pietruszki lub jabłko, albo skórkę cytryny lub pomarańczy. Uwaga! Kurację stosować nie częściej niż raz do roku.