Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlettkapol

Co myślicie o Sławku Uniatowskim?

Polecane posty

Gość scarlettkapol

Ostatnio odkryłam Sławka Uniatowskiego...usłyszałam jego piosenkę "Stay" w Radio no i...miłość od pierwszego zasłyszenia. Ten głos...WOW! Czarujący, cudowny. Nie mialam zielonego pojecia że to śpiewa Polak...a jednak! Jestem dumna w końcu z kogoś z naszego polkiego rynku muzycznego...a wy co o nim myslicie? wiecie coś na jego temat? znacie jego jakies piosenki? Myślę, że to w moncu ktos na wyższym poziomie niż dotychczasowe gwiazdki...Jestem zachwycona

Gość dziś na pomarańczowo
kiedyś był w Idolu, doszedł chyba do finału, później nagrał jakiegoś gniota, czy dwa, chyba nawet coś z Marylą Rodowicz, nie pamiętam już. ma warunki, ale jak to w Polsce, repertuar beznadziejny i nie wiem, jak to się dzieje, ale jak w tych wszystkich programach śpiewają w obcych językach, przeważnie po angielsku, to jest super, jak coś po polsku to lipa, tak jakby zupełnie śpiewać nie umieli, przynajmniej ja takie odnoszę wrażenie.

Gość scarlettkapol
hmm dzięki za info!...to moze zostac przy spiewaniu po angielsku? nie wiem sama no ale jesli chodzi o Sławka to jego głos jest niesamowity, on na prawde potrafi śpiewac...na nasze obecne "gwiazdki" to Sławek plasuje sie na prawde wysoko...teraz przeczytałam że Stay skomponował facet ktory tworzyl dla Whitney...na przyklad "Run to you"...Super...

Gość najdksj
to Twoja rodzina?

Gość yetiwada
Ja znam jego rodzine, nawet spoko ludzie, ale cos sie nie chwalą osiągnięciami swojego syna *o*.