Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wezmniektoszabij

Ja juz dluzej tak nie moge!!!!!

Polecane posty

Gość Wezmniektoszabij

Jw. JUz tak nie moge, mam dosc :( Moze od poczatku. Jestem od 10 miesiecy mezatka. 4 miesiace temu urodzilam coreczke. Moj maz nie chce uprawiac ze mna sexu ;( Nie, wcale nie zbrzydlam po porodzie, wygladam podobnie, moze kilka kilo wiecej, ale nadal atrakcyjnie. Ladnie sie ubieram i maluje. Widze, ze inni mezczyzni ogladaja sie za mna. Wiec gdzie lezy problem? ON NIEZNOSI SEXU Z PREZERWATYWA. Kiedy sie poznalismy bylam na tabletkach, sex co kilka dni. Potem zeszlam z tabletek, bo chcielismy zostac rodzicami. W ciazy - sex regularnie. A teraz zero. No, moze zdarzylo sie nam ze 2 razy, ale on mowi, ze nie czuje przyjemnosci. Czekam na okres, zeby wrocic na tabletki. Ale co, jesli okres dostane za kolejne 4 miesiace ? (karmie piersia). Chyba do tego czasu kogos sobie znajde na boku... Glupoty pisze, nie zdradzilabym go, ale ja mam tez swoje potrzeby! Zawsze bylam bardzo aktywna sexualnie a teraz tragedia. Czy to naprawde mozliwe, ze az tak mu przeszkadza prezerwatywa? Aha dodam, ze widze, ze nadal na niego dzialam - kiedy go troche probuje napalic np. pokazujac pewne czesci ciala - odrazu jest gotowy do akcji.

Gość wezmniektoszabij
pomoze ktos? ktos tak mial?

Prezerwatywy nie są za wygodne i to wiadome że bez nich dozania są dużo większe może poszukajcie innych prezerwatyw np. z prążkami podobno dają większe dozania

Pierdoli. Ja tam lubię w prezerwatywie. Zwłaszcza wspólne zakładanie jest ekstra. Ty mu kiedyś zakładałaś mundurek?

Gość mojemu
zaraz opada jak zalozy sobie gumke. Moze Twoj facet ma podobnie?

Idziesz do ginekologa i mówisz, że chcesz brać tabletki już teraz, a nie masz miesiączki i pytasz co masz zrobić. I tak musisz pójść po receptę. A z facetem pogadaj, bo to jest chore, żeby mieć aż taką awersję do gumek, jeżeli to naprawdę to.

Gość wezmniektoszabij
Nie jest uczulony na latex, dwa razy sie kochalismy z gumka, ale mowil, ze bez gumy jest duuzo lepiej. Ostatnio mu powiedzialam, ze sobie czasem wlaczam redtube i sobie robie dobrze, to sie zaczal smiac i myslal, ze zartuje. Yyy. nie zartowalam.

Gość szatyn
Dziwie się mu to najpiękniejsze chwile kiedy kobieta karmi!!!!!!!! A gość ma problem z gumą

Gość wezmniektoszabij
szatyn, taaa... zawsze mialam okazaly biust, ale teraz to poezja.. ;)