Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yachu Chrystman

Tusze do drukarki - pomóżcie

Polecane posty

Gość Yachu Chrystman

Kupiłem fabryczne zamienniki tuszy (Black Point ) czarny i kolorowy do drukarki HP. Drukarka sygnalizuje - nie wiadomo czemu - że pojemniki są prawie puste. Czy chodzi o to, że drukarka nie widzi kompatybilnych tuszy ? Czy mimo sygnalizowania prawie pustego pojemnika będę mógł wydrukować normalnie tak jak są one pełne ?

Gość maturks4
Atramentowe tusze do drukarki to prosta doga do bankructwa

Gość Godejwa
znaczy podróby????? HaPe nie lubią podróbek:P

Gość Godejwa
ale próbuj drukować, co ci szkodzi:D

Gość Yachu Chrystman
Dukować drukuje - ale jak zapytalem wyżej czy wydrukuje mi do skończenia pojemnika

Gość patykiem pisane
Drukuj. Będą działać do wyczerpania.

Gość Yachu Chrystman
A o co chodzi z tym że nie wykrywa pojemników z tuszem ?

Gość Yachu Chrystman
A skąd ta pewność że będzie drukować do wyczerpania ?

Gość patykiem pisane
A chip na pojemnikach jest?

Gość Yachu Chrystman
Chip jest; drukarka się dziwi nie wiadomo czemu

Gość patykiem pisane
Olej komunikaty. Drukować na pewno będzie.

Gość patykiem pisane
Jeżeli jest to hp to sprawa jest taka: urządzenie zapamiętuje numery seryjne 3 ostatnich kartridży. Zapamiętuje również stan tego kartridza. Zaklej w tym kartridżu taśmą klejącą pierwszy styk w drugiej kolumnie od prawej, uruchom dukowanie, kiedy zacznie sie pluć, wyjmij kartidż i zaklej pierwszy styk w drugiej kolumnie ale teraz z drugiej strony i postępuj analogicznie. Po tym zabegu drukarka powinna wykryć "nowy" zasobnik z tuszem.

Gość Yachu Chrystman
Jak twierdzisz że wydrukuje mi pojemniki do końca to nie będę robił cyrku z zalepianiem. Pierwszy raz się z tym spotykam, bo kompatybilne używam zawsze a nie wiadomo czemu teraz to wyszło.

Gość patykiem pisane
Poszukaj na elektrodzie; na pewno ten wątek był poruszany kilkakrotnie.

Gość esttta
następnym razem polecam poszukać innych zamienników bo z hp nie wszystkie dobrze działają no i nie będziesz w końcu wiedział czy wykończyłeś tusz czy nie

Gość ben
Najlepsze zamienniki to zdecydowanie Activejet. Sprawdzona marka i dostępna w każdym lepszym sklepie komputerowym.

Gość czino
ActiveJet nie odbiega jakością od oryginalych tuszów HP czy innych, sam stosuje to wiem.

Gość toneryotwock
Jeśli wybieracie zamienniki warto korzystać ze sprawdzonych, renomowanych firm. Zapraszam do kontaktu z nami toneryotwock.pl. Prowadzimy sprzedaż tuszy oryginalnych i zamienników do drukarek wszystkich marek. Pomożemy wybrać tusz, który spełni wszelkie wymagania i będzie bezpieczny dla drukarki.

Gość dominika953
Mi się też tak parę razy zdarzyło, że drukarka nie widziała tuszu. Nie mam pojęcia dlaczego. Trafiłam w końcu na dobry sklep z zamiennikami Profibiuro.pl . Cieszą się bardzo dobrą opinią wśród internautów. Warto u nich kupić, bo jakość taka sama jak przy oryginałach.

Gość DOominika9533
Mi się też tak parę razy zdarzyło, że drukarka nie widziała tuszu. Nie mam pojęcia dlaczego. Trafiłam w końcu na dobry sklep z zamiennikami Profibiuro.pl . Cieszą się bardzo dobrą opinią wśród internautów. Warto u nich kupić, bo jakość taka sama jak przy oryginałach.

Gość zezowata12
jakość zamienniku nie zależy od miejsca w którym je kupicie a od tego od jakiego producenta zamiennik pochodzi, jakie zamienniki kupujecie?

Gość filemonica
ja też wychodzę z założenia, że najważniejsze jest to od jakiego rpoducenta kupujemy zamienniki a nie w jakim miejscu, bo po znanym producencie wiemy jakiej jakości produktu możemy się spodziewać.

Gość fellada
najważneijszy jest producent, tak naprawdę od tego zależy jakosć wydruku no i wydajność, ja od lat korzystam z zamiennikó activ jeta i jestem bardzo zadowolona z ich jakości

Gość gość
Ja kupuję zamienniki do drukarek marki Lambda od www.czarnynabialym.pl, kosztują niewiele, a są bardzo wydajne i dobre jakościowo. Nigdy nie miałam z nimi żadnego problemu

Gość grymałka
ja z kolei używam activ jeta i jestem bardzo zadowolona, bo są wydajne i dobre jakościowo, więc póki co nie mam zamiaru zmieniać na coś innego.

Gość rika23
Najlepiej kupić drukarki z systemem ITS, gdzie tusz się dolewa, a pojemniczek kosztuje jedyne 30zł, a drukowania jest sporo na nim. Sama widziałam wiele taki z firmy Epson o naprawdę mają dobre propozycje. Teraz jeszcze można otrzymać subskrypcje MS Office Personal 365 wystarczy kupić wybrany model z listy tej: http://www.epson.pl/msoffice .