Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczepionkaaaaa

mial wczoraj

Polecane posty

Gość Szczepionkaaaaa

i poszedl spac o 7.45 i dalej spi gdzie normalnie najpozniej wstaje o 6.30...ma rpczek i spi i spi a ja panikuje....to przez te szczepienia?

Gość proszę powiedzcie ..........
może mniej spał w ciągu dnia?

Gość Szczepionkaaaaa
Wlasnie normlanie, wczoraj z rana ok godzinki i po szczepionce jakies 40 min...normlanie spi tak ze 2 godzinki w dzien i ok 10 w nocy...a tu juz prawie 12 godzin, budzic go?

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
szczepcie dalej tym gównem

Gość Szczepionkaaaaa
Wole zaszczepic niz potem miec dziecko chore...tak uwazam i kazdy robi jak uwaza ze szczepionkami...mial szczepienia jak mial 8,12,16 tygodni i bylo ok a teraz tak nagle. Sluchalam przed chwilka - ladnie oddycha, rusza sobie raczka czasem wiec poprostu moze gromadzi sily...a moze jako roczniak przestawia sie sam na tylko jedna drzemke w srodku dnia?

U mnie dziewczyny też tak reagowały na szczepienie, młodsza przespała prawie cały dzień pomimo tego że jest wulkanem energii:)

Gość ja bym obudzila
moze to zapasc?

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
rusza rączką kobieto naprawdę dziecko żyje? bosz a to, ze mu nic nie było przy kilku pierwszych szczepieniach wcale nie oznacza, że po kolejnym nic się nie wydarzy paniała?

Gość Szczepionkaaaaa
Juz wstal - wesoly jak nie wiem - spal 12 godzin ciurkiem :D

Gość Szczepionkaaaaa
Moze poprostu tak zareagowal ze potrzebowal snu - je sobie kanapke i spiewa cos po swojemu - nic mu nie jest :D

moje dzieci tez po szczepieniu są bardziej senne przez dobe a potem na nowo opanować ich nie można :D

Gość to normalne, moja córka
po szczepieniach śpi prawie całą dobę, z przerwami na posiłek (nie ma wtedy apetytu i je mało)

Gość Szczepionkaaaaa
No tylko ja spanikowalam - bo to moje pierwsze dziecko i wczesniejsze szczepionki przechodzil bez problemu. Caly dzien nam poprzestawial ;) Wstaje normalnie o 6.30, potem idzie spac ok 9 na godzinke, i potem ok 13.30 szedl spac tez na godzinke i o 7.30-7.45 spac na noc a dzisiaj to nie wiem jak bedzie :p