Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraO

będę rodzić w telwizji, jak się przygotować ?

Polecane posty

Gość SandraO

będę rodzić dla telewizji znaczy będzie to nakręcane do programu i mam pytanie jak się przygotować ? makijaż, fryzjer itd mam załatwione ale może coś powinnam jeszcze wiedzieć ?

taaaa proponuję piczkę zafarbować na bajeczne kolory i wzorki wydepilować na niej :D:D:D

Gość proszę powiedzcie ..........
eeej no przecież do porodu trzba ogolić na 0 :P

też prawda to hmmmm może niech tam sobie uśmiechniętą kolorową buźke namaluje mazakami :D:D:D

Gość i sie wyda
:P :D ja bym proponowała irokeza :)

Gość w11.
Ile Ci za to zapłacili,ze zdecydowałaś się sprzedać tak intymną sytuację jaką jest poród?

Gość live1309
kurcze napisałam tyle i mnie wywaliło :( lewatywa przede wszystkim i nie decyduj się jeśli to pierwszy poród. może być ciężko :) ja brałam udział w czymś takim z 15 lat temu, wtedy płacili 1 tys :( teraz chyba z 20 razy tyle co ?

Gość i sie wyda
Jaka intymna ...3 lekarzy 5 praktykantów :(

hmmm nie no irokez nie bardzo ale takie wielkie koło wokół a środek wygolony to by było coś :D:D:D

Gość do w 11
czy ty napprawdę uwierzyłaś w to provo? :D

Gość SandraO
w11 intymnie to może byc w domu hi hi tam jest i tak mnostwo poloznych i lekarzy i niektore jeszcze meza biora do kompletu to 3 porod wczesniej nie mialam problemow

Moja znajoma dostała 25 tysięcy ale podpisała zgodę na pół Europy.

3 lekarzy i 5 praktykanów to pikuś :D:D:D ja jak mi szew na szyjkę zakładali miałam: - 2 lekarzy ginekologów - lekarz anestezjolog - pielegniarka anestezjologiczna - 2 czy 3 pielęgniarki sali operacyjnej - 4 czy 5 studentów medycyny - chyba z 8 studentek położnictwa i do tego jeszcze praktykant anestezjolog :D:D:D a ty sobie leż wygolona babo z nogami nieomal w szpagacie i niech cie oglądają :D:D:D nie no myśle że temat to prowo

Dlaczego provo ? Może w Polsce jest mało takich programów, ale za granicą np we Francji ciągle coś takiego leci. Nie wiadomo jaka telewizja będzie ją kręcić. Ja jak coś idę na poród do prywatnej kliniki bo właśnie nie chce 100 praktykantów. Po co mi to ?

ale jak rodzisz w normalnym szpitalu masz pełne prawo nie zgodzić się na praktykantów :) ja wyboru nie miałam bo w klinice akademickiej leżałam więc decydując się na taką placówkę musiałam podpisać zgodę na taką obstawe :D:D:D

I tak wolę prywatną :) Stać mnie będzie na wózki, wyprawki to i na poród za 5 tysięcy.

jasne ródz jak chcesz ja ci tylko napisałam jak to wygląda że wcale nie musisz mieć takiej super hiper obstawy :D:D:D

Miło wiedzieć :) Moja siostra rodziła martwe dziecko i zwaliło jej się pół szpitala z kawkami w łapie. Chyba nawet nie pytali, bo wszystko ekipa szpitala i pewnie mieli prawo tam być. Nie wiem, ale ja dziękuję :)

spokojnie mogła poprosić by wyszli chociaz nie wiem jak to jest z pracownikami szpitala ale na bank jak pacjentka sobie nie życzy to praktykantów nie może być

Gość xcsdz
nie mieli prawa, jezeli pacjentka nie zyczy sobie audiencji, to wcale nie musi ich goscic..