Gość Aulie Napisano Marzec 15, 2012 Witam, szukam zainteresowanych wspólnym zrzucaniem kilogramów ;) Wspólne bieganie, czy ćwiczenia zmotywują bardziej niżeli walka w pojedynkę. Mam 21 lat i jakieś 10 kilo na zbyciu ^^ Proszę o kontakt: angelika_1717@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika46 Napisano Lipiec 3, 2017 Czy ktoś może czytał książkę dietetyka Marty Wierzbickiej 45 ZDROWYCH KOKTAJLI, KTÓRE WYLECZĄ TWÓJ ORGANIZM Z KAŻDEJ CHOROBY ? Ja kupiłam miesiąc temu i moja deprresja i koncentracja znacznie się poprawiła. Do tego schudłam 5 kg, w co nie mogę uwierzyć... Przypadek? Chodzi mi o tą książkę. Dajcie znać proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania_Scarlet Napisano Lipiec 5, 2017 Monika46 gdzie można kupić tą książkę? Mozesz podać linka? Coś mi się obiło o uszy o tej książce będąc w Holandii. Znajoma coś o niej wspominała kiedyś. Ze jakiś hit jeśli chodzi o naturalne leczenie i odchudzanie. Po ile jest ta książka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika46 Napisano Lipiec 29, 2017 książkę można kupić na blogu Marty Wierzbickiej w wersji polskiej zdrowystylmarty(kropka)blogspot(kropka)com. Ja właśnie tam ją kupiłam. Ma być też chyba dostępna w sieci Empik. Książka teraz kosztuje na jej oficjalnej stronie 22.70 zł, przecena z 38 zł. To jest cena promocyjna na określoną liczbę egzemplarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babuluszka Napisano Kwiecień 25, 2018 Bardzo fajna inicjatywa! Wspólne odchudzanie to dodatkowa motywacja do zrzucenia boczków, zwłaszcza przed latem. Jednak osobiście radzę się tym zająć pod okiem dietetyka, bo, wiem po sobie, że ciężko sobie czasem odmówić słodyczy, które w moim przypadku kończyło się pochłanianiem ich w zatrważających ilościach. Ale mogę wam powiedzieć, że odkąd korzystam z porad pana Aleksandra Sajdaka z poradni http://www.poradniaikar.pl/ to efekty są naprawdę widoczne. Pan Aleksander dostosował dietę odpowiednią dla mojego zdrowia i trybu życia, no i wziął pod uwagę także moje predyspozycje smakowe, przez co nie muszę sobie odmawiać wielu rzeczy ani katować się rygorystycznymi dietami. To prawdziwy specjalista w dziedzinie odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach