Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suonecko1988

Co sadzicie o takich temperaturach ?

Polecane posty

Gość suonecko1988

Dziewczyny , znow mam pytanie dotyczace temperatur.. zobaczcie; 9-36,43 10-36,56 11-36,6 12-36,37 13-36,26 14-36,22 15-36,44 16-36,43 17-36,3 18-36,41 19-36,79 20-36,54 21-36,32 22-36,54 23-36,78 24-36,59 25-36,57 26-36,77 27-37,33 ( zmierzona po wstaniu z lozka do toalety0 28-36,73 29-36,55 30-36,57 Do miesiaczki brakuje 4 dni.. Co myslicie ? jest jakas szansa na ciaze??

Gość nie patrz na plodnosc temp.itp
tylko kochaj sie dla przyjemnosci wieksza szansa na dziecko

Gość suonecko1988
no ja wiem, ale bez wzgedu na to.. chcialabym zeby ktos zinterpretowal mi te temperaturki , czy cos z tego wynika , bo sie kompletne nie znam na tym

Gość trudno powiedziec
strasznie skacze ci ta temperatura, przydałoby się dodatkowo obserwować śluz. Temperatura 3 razy wzrastała i spadała i trudno powiedzieć czy dopiero za 3 razem nastąpił ten właściwy skok czy te spadki nie były spowodowane jakimś przypadkiem czy zbiegiem okoliczności. Ja raz miałam taki spadek po owulacji, myślałam że to implantacyjny ale nie. Dlatego przydałaby się obserwacja śluzu żeby w razie niejasności było wiadomo. Co do tego czy możliwa ciąża to nie wiadomo, zależy kiedy były stosunki. co do końcówki cyklu do puki temperatura nie spada poniżej linię pokrywającą to jest szansa, ale zazwyczaj spada w dniu miesiączki albo tuż przed więc wcześniej tego nie wykryjesz. Czasami test szybciej zaskoczy niż się z temperatury dowiesz.

Gość madzia881205
Witajcie. Dzisiaj miałam robione usg dopochwowe i lekarz stwierdził że mój pęcherzyk jest za mały jak na 10 dzień cyklu, od roku staram się o dziecko a tu takie wiadomości. Wie ktoś ile powinien mieć ten pęcherzyk w 10 dniu cyklu?

Gość trudno powiedziec
mało to znaczy ile. I ile masz średnio cykle. Troszkę się na tym nie znam ale pęcherzyk przyrasta średnio 2 mm na dobę i to pewnie też u niektórych szybciej a u niektórych wolniej. Długość tej fazy jest nie stała i lekarz powinien to wiedzieć. Chyba też wszystko zależy od tego ile będzie miał pęcherzyk kiedy pęknie.

Gość suonecko1988
niebezpieczne 24 i 28 stycznia.. 12 marca zrobilam test ciazowy negatywny , ale zrobilam go w srodku dnia, nie z porannego moczu.. ciagle bola mnie jajniki , czuje takie ciagniecie do dolu.s