Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonoraaaaa

co brac na zjazd na studiach do jedzenia?

Polecane posty

Gość eleonoraaaaa

Sluchajcie mam zajecia od 8 do 20. Nie ma czasu zeby wyjsc cos zjesc. Moze macie jakies pomysly na dobre kanapki ? Bo mam dosc tych suchych bul z pasztetem lub wedlina;p nawet ogorek nie ratuje tego;p Lub na inne dobre rzeczy do jedzenia

Gość eleonoraaaaa
jakies pomysly?

Gość eleonoraaaaa
prosze. Pomozcie

Gość a ja uwazam ze
Ja robilam sałatki, kupowalam paszteciki z mięsem, brałam duże jogurty do picia. Bo w pewnym momencie miałam tak samo jak Ty i te suche bułku mi już rosły w trakcie jedzenia a gardle:P

Gość eleonoraaaaa
hehe dzieki;) jeszcze jakies pomysly??

Gość moniqqqque
ja zawsze biore kanapkę, jogurt do picia, soczek np. Kubuś, jabłko, ciasteczka Lu Go, i czasami w bufecie kupuje jeszcze sałątkę ale ja jestem na diecie wiec wszystko dietetyczne :))

Gość cos mi sie chce tylko co
PARÓWKI - będziesz udawać przy koleżankach że ssasz siusiaki.

Gość eleonoraaaaa
Jogurt raz pilam, ale brzydko mi sie kojarzy ze sperma

Gość locitan
Rób sobie w domu takie sałatki, ale na bazie makaronu czy kuskusu, o np taką: Makaron ugotować, dodać, ser feta, pesto, tuńczyka z puszki, oliwki i pomidory. Moja sis bierze taką do pracy:) Robi jeszcze z kuskusu z kurczakiem w kawałkach i pomidorkami i awokado. Wbrew pozorom nie wychodzi to drogo... No i nie trzeba ich podgrzewać.

Gość eleonoraaaaa
Dziekuje Wam bardzo, skorzystam z pomyslow. Moze ktos jeszcze mnie zaskoczy jakims pysznym daniem dobrym na wyklady?

Gość nienormalna fajerka
robiłam sobie sałatki :) np. z kurczakiem albo kus-kusem. do tego np. jeszcze serek wiejski z miodem albo inny deser mleczny typu kaszka lub ryż z mlekiem i jabłkiem (gotowe z zott). zawsze brałam też bulkę żytnią z pomidorem, wędliną i posmarowaną grubo masłem :] moje koleżanki brały np.płatki te małe z nestle porcjowane i jadły na sucho, ale dla mnie to było dziwne :D

Gość eleonoraaaaa
Hehe dzieki. U mnie to ogolnie ludzie malo jedza. Ja potrzebuje duzo wiec ciezko na samych kanapkach;p

Gość ZAOCZNYM MÓWIĘ NIE
ty lepiiej skup się na swom zachowaniu a nie na jedzeniu, zaoczni zachowują się jak trzoda gdy nagle zjadą ze swoich miasteczek/wsi do dużego miasta na studia na parę godzin w weekend idzie was od razu poznać :O

Gość eleonoraaaaa
hahaha;p to co zlego myslisz jest w moim zachowaniu:P?

Gość ZAOCZNYM MÓWIĘ NIE
głośne śmiechy, chichy na ulicy, w mpk darcie mordy ubiór... wiadomo :o

Gość eleonoraaaaa
Zgadzam sie latwo nas poznac, na ogol mamy walizki badz jakies inne torby ;)

Gość eleonoraaaaa
Oj tam oj tam;p smiechy to raczej nie bo jezdze sama mpkiem;p Chociaz czasem faktycznie widze grupki osob z walichami glosno sie zachowujace;p Ubior... hmmmm zalezy od regionu. Ja ostatnio nawet obserwowalam ludzi na wykladzie (wiedzac ktorzy sa z tego miasta a ktorzy dojezdzaja) i stwierdzilam, ze bardzo zroznicowanie sie ubieraja. Byla taka ELITA osob z miasta co sie ubierala modnie i stylowo, ale tez byla taka sama ELITA z innych miast ktora ubierala sie w tym samym guscie. Ale lepiej mi powiedz co mozna jesc dobrego:P

Gość ZAOCZNYM MÓWIĘ NIE
idz do restauracji tam masz menu do wyboru do koloru

ja zabieram zupki w proszku i np w automacie kupuje wrzatek- idealne do bulki z szynką i serem ;)

Gość hehehejak_ja_rozumiem
Droga Autorko Elita z miasta nie jada na uczelni, stac ich na wypad do restauracji na brunch. potem juz nie jedza tylko obserwuja wiesniaków i im sie juz jesc odechciewa, nie wiedzialas o tym?? Jesli bedziesz jesc sałatki, kanapki, jogurty jak cała reszta ze wsi to znizysz sie do ich poziomu. BTE- Ci z miasta zazwyczaj oprócz stylowych ciuchow maja stylowe bryki i nie tłocza sie w mpk, w przeciwnym razie jest takim samym wiesniakim jak ci, którymi gardzi....

miało byc BTW a nie BTE :-)

Gość eleonoraaaaa
Nie moge isc do restauracji bo mam zajecia od 8 do 20 nie zdaze

Gość eleonoraaaaa
zreszta z moim apetytem musialabym co 2 godziny biegac do tej restauracji

wiec nie masz wyjscia- trzeba głodować, inaczej po weekendie ktos Cie obsmaruje na kafe, gorzej jak z ukrycia zrobi Ci fotke, wrzuci ja tutaj i dopiero bedzie wstyd. juz wolałabym z głodu sie slaniac, niz zeby ktos o mnie pisał jak o wiesniarze, ktora "żre jak swinia"...

Gość eleonoraaaaa
swoja droga smieszy mnie podzial na elite z miasta i wiesniakow na studiach;p swiat jest chory. Wydaje sie, ze dorosli ludzie, studenci... a sieka w glowie taka sama jak w podstawowce;p

taki podział istnieje od zawsze i bedzie istniał. zobaczysz co bedzie po studiach....

Gość eleonoraaaaa
hehehejak_ja_rozumiem masz racje;p zycie jest okrutne... bede glodowac! Moze jak schudne to nie zauwaza, ze od nich odstaje tak bardzo;p jak pozbede sie wiesniackich ciuchow to moze mnnie zaakceptuja.

Gość ja teraz wezmę
wędzoną nogę wilczura sąsiada i pasztet z kota babci :)

ooo, to jest pomysł autorko!

Gość eleonoraaaaa
Ale mnie dziwi ten podzial u doroslych ludzi. Ja mam wieksze zmartwienia niz siedziec i szufladkowac ludzi na wiesniakow, ktorym sie nic nie nalezyod zycia i elite. Niestety studiuje juz piaty rok i widze, ze ciezko idzie integracja osob z miasta uniwersyteckiego z reszta ludu.