Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

co o tym myslicie?

Polecane posty

jem w kolko to samo to znaczy od bardzo dawna na sniadanie serek wiejski i bulka z maslem i do tego kawa z mlekiem na obiad roznie zawsze warzywa i mieso do tego kasza na obiad jakis jogurt jem duzo warzyw owoców a moja kolezanka stwierdzila ze od tego robią mi sie krosty ( zarazilam sie gronkowcem -juz sie wyleczylam , ale mam jeszcze slady) no i wiem ze to nie ma w ogole z tym wzgledu tak mnie jej gadka wkurzyla bo sama sie odzywia nie zdrowo i mi pogadanki urzadza na temat mojego zywienia napiszcie naprawde jest tak zle ?? dodam ze moja kumpela wpierdziela ciągle fast foody w ostatnim czasie duzo przytyla pije duzo coli pali fajki - jak taka osoba moze komus mowic jak sie odzywiac

Gość ja też kocham podglądacza
Też tak mam że zajdam w koło to samo a jak mi sie znudzi to cos innego przez jakis czas a pozniej znów a pozniej warcam do tego pierwszego i tak w koło :)

Gość ja też kocham podglądacza
przecież napisała ze sie wyleczyła kurr :/

juz sie wyleczylam mialam robiony posiew dobrane leki i bylam naprawdę u dobrego dermatologa ale chodzi mi o to czy myslicie ze na serio tak zle sie odżywiam , dodam ze fast foodow nie jadam slodyczy tez nie i kurde zabolalo mnie ze ktos mnie ocenia z taką pogardą ze to wszystko od odzywiania a tak naprawdę nic nie wie o gronkowcu