Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka888

porzadek, ale co???

Polecane posty

Witam, drogie mamy pisze bo musze sie wyzalic i napisac jaka jestem głupia:/ Otóz ostatnio pisałam na forum o niby odparzeniu mojego synka (na jaderkach), poleciły mi mamusie kilka masci i niby zeszło ale nie do konca wiec dzisiaj wybrałam sie do lekarza... Pan doktór powiedział ze mały ma zrosnieta skórke i pełno brudu w srodku stad infekcja i zmiany tez na jadrach :/ I powiedział abym przyjechała jutro z małym do gabinetu to zrobi z tym porzadek ( ze 3 sekundy i po krzyku) ale ja idiotka byłam tak zdenerowana (młody beczał jak tarlala i amrzyłam tylko o tym aby jak najszybciej stamtad wyjsc) i nie zapytałam co to za porzadek.... Zsdzwonie do doktora wieczorem i zapytam ale moze wy mi powiecie co to bedzie za zabieg (mam kupic rivanol i jeszcze cos tam na A jakis lek...) nawet nie wiem co w google wpisac:/

Gość meszkka
No pewnie lekarz mu to wyczysci fachowo, tak, zeby nic nie uszkodzic. Nie panikuj tylko rob, co lekarz kaze.

wiec chyba masz racje to bedzie tylko czyszczenie bo nie moze nic robic bo nie jest chirurgiem ani nawet urologiem :/