Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam gdzie...

Seks w nietypowych miejscach - poza domem. Gdzie? Opowiadajcie :)

Polecane posty

Coś mi mało adrenaliny... :) W domku z moim X pozaliczaliśmy wszystkie blaty/stoły/pralki/wanny itp... Seks w lesie, na pikniku, w aucie, w klatce... A Wy w jakich miejscach lubicie? Mam ochotę jakoś urozmaicić nasz seks...

Gość moze troche nieciekawe
miejsce, ale w toalecie restauracyjnej podczas kolacji :)

liczylam na poważne odpowiedzi... chciałam z kims pogadac... Np. w przymierzalni bardzo bym chciala ale się boje, że ktoś nas złapie...

hm. w męskiej/ damskiej? czy była jedna i nie było ludzi? Chciałabym po prostu zaliczyc numerek w miejscu publicznym że tak powiem, ale się boje :)

Gość trzeba być zezwierzęconym
prostakiem ,aby decydować się na seks w publicznych miejscach :O

Gość ;)(;
w rzece w bialy dzien,na plazy,kilka razy w samochodzie(raz na stacji benzynowej po dyskotece),na tarasie ;)

Gość ;)(;
a o morzu zapomnialam

Gość ;)(;
w przymierzalni tez mi sie marzy ale juz nie mam z kim partnera zmienilam

Gość moze troche nieciekawe
W damskiej :) Ludzi bylo sporo, bo to taka popularna knajpka jest :p

Gość ;)(;
w pociagu tez bym chciala

Gość ;)(;
raz mialam okazje na statku ale sie niestety balam

Gość jjahjxxh
na cmentarzu - wiele razy - poważnie to pisze - oczywiście nie z trupami bo kurwa nie jestem jakimś zbokiem.

Gość 1Tak jest...
Spróbuj w autobusie pks na tyle:)

Gość tu autorka
widzę się temat troszke rozwinął. :) No w morzu, na plaży , w jeziorze w bały dzień to również :) w toalecie w knajpce czy przymierzalni po prostu się boje a chciałabym, dlatego chetnie posłucham kogoś kto ma takie wybryki za sobą :)

Gość tu autorka
upupupupupup

Gość tu autorka
no właśnie , las, plaża - to takie oklepane - standard. Właśnie mam na myśli, autobus, przymierzalnie itp...

"Np. w przymierzalni bardzo bym chciala" Odradzam :D Wstydu się można najeść hehe no i mandat :/ Do tej pory z takich ciekawszych to łąka za miastem, winda, jezioro, plaża, toalety w knajpach, las, kino (wiecie jak szybko trzeba uciekać jak w połowie seansu robią niespodziewaną przerwę), samochód - przerwane przez patrol policji. Dopiszę jak mi się przypomni coś fajnego. Na cmentarzu też się zdarzało ale już nie chce bo mi pupa prawie do płyty nagrobnej przymarzła jak nas wzięło na zaloty zimą na spacerze. Lubię wszelkie seksperymenty ;)

W sumie nie wiem czy powinnam pisać, ale skoro jestem anonimowa na forum to gabinet lekarski :P

Gość gość
proponowałbym saune albo przebieralnie na basenie, ambone leśniczego w lesie, boisko szkolne, klatkę schodową, windę, przymierzalnie w sklepie, toalete w galerii lub dyskotece, piwnica, pomieszczenie gospodarcze w pracy, zsyp na śmieci w wieżowcu(pomieszczenie o ile takie macie I nie ma zsypu bespośrednio z klatki tylko z takiego "pokoiku" zamykanego na kluczyk)... coś jeszcze pewnie by się znalazło pozdrawiam I mam nadzieje zę troche pomogłem

Gość gość
plaża ,łąka,lotnisko,las,park,ławka,korytarz szkolny na studniowce,pociąg,pewnie coś jeszcze ale nie pamiętam.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!