myffka0 0 Napisano Marzec 15, 2012 witam mam pytanie. zakonczylam wlasnie leczenie globułkami clotrimazolum. ginekolog stwerdzila u mnie lekkie zapalenie. niestety po zakonczeniu tego leczenia nadal mam w sluzie te takie grudki. czy to oznacza ze leczenie sie nie powiodlo czy ze jeszcze potrzeba czasu i wroci to do normy? bardzo prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 15, 2012 halo? pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Marzec 15, 2012 hm.. na to wygląda, że leczenie nie poskutkowało. poczekaj kilka dni, podmywaj się płynem z kwasem mlekowym i łykaj lacibios femina. jeśli nic się nie zmieni, powinnaś ponownie pójść do lekarza i może wymaz zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 16, 2012 no a czy to nie jest tak ze to co sie osadzilo na sciankach teraz po prostu wychodzi na zewnatrz? nigdy wczesniej nie stosowalam globulek i wlasnie nie wiem jak to ma byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaniepokojonaaaaaa Napisano Marzec 16, 2012 ja sie lecze juz miesiac brałam primafucin dopochwowo i miramax.. leki te schodziły ze mnie do wieczora tgak ze watpliwe zeby az tyle resztki leku siedziały w tobie..ja lecze się dalej a własciwie cierpie czekajac na wyniki wymazu który ma byc dopiero we wtorek bo leczenie niestety nie poskutkowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja mialam clotrimazolum. lekarka stwierdzila ze mam lekkie zapalenie wiec myslalam ze one mi na bank pomoga a teraz mam tego w sluzie tyle ze juz sama nie wiem co mam o tym myslec. po tych globulkach bylo by gorzej niz przed?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 16, 2012 no i przeciez to co wylecialo to wylecialo a przeciez reszta tabletki chyba zostala w srodku na tych sciankach to moze po prostu teraz to wychodzi dopiero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady bronka Napisano Marzec 19, 2012 mozliwe ze to resztki tych tabletek. ja bym zaczekała pare dni, w tym czasie można zastosować lactovaginal jako uzupełnienie leczenia. uzupełni prawidłowa flore bakteryjna w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Marzec 20, 2012 jak masz jeszcze jakies objawy to możesz smarowac kilka dni clotrimazolum kremem, a na upławy to faktycznie dobre sa probiotyki dopochwowe-mnie ostatnio w aptece doradzili invag. Chciałam własnie dopochwowy bo zadziała szybciej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczek266 0 Napisano Marzec 20, 2012 Zawsze możesz zrobić sobie posiew z pochwy wtedy będziesz miała pewność, czasami wystarczy tylko odpowiednia higiena, stosowanie płynu z kwasem mlekowym, probiotyki doustne i dopochwowe aby wzmocnić swoją barierę ochronną, ja osobiście stosuję i polecam lactovaginal, gdyż ekspresowo kolonizuję pochwę i od razu odczuwa się znaczną ulgę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figa00 Napisano Marzec 20, 2012 nie pomoglo. ja Ci radze i teraz pisze calkiem powaznie , wsadz sobie zabek czosnku na noc. przejdzie , zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach