Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ele bele

Gdzie kupic olejki eteryczne ? Oprócz netu ?

Polecane posty

Gość ele bele

Zawsze kupowałam w sklepie wszystko po 5 zł, ale ostatnio w ogole ich tam nie ma;/ wiem ze czasami w aptekach są, ale zapachy brzydkie, ja bym chciała jakiś cynamon, wanilia, zielona herbata a nie sosna czy cos;/ Gdzie je kupic oprócz sklepów internetowych ?

Gość fdverfeverf
to co kupowalas to na 100000000000% nie byly olejki eteryczne tylko jakies swinstwa.

Gość Monika_G
Dobre, naturalne i bardzo wydajne olejki eteryczne można znaleźć w sklepie "dr Beta". Mają ogromny wybór, więc każdy znajdzie coś dla siebie, a na dodatek są w przystępnej cenie! Ja tam regularnie robię zakupy! http://www.drbeta.pl/index.php

Gość niby
w sklepie indyjskim

Gość samozycie___
w sklepach zielarskich albo ze zdrową żywnością

Gość gość
A dlaczego nie przez Internet? Często nie musisz nawet nic uzupełniać, dzwonisz tylko do sklepu, podajesz dane i Ci przysyłają, bez dotykania klawiatury :). Ciężko w zwykłych sklepach znaleźć takie dobre olejki, chyba że w większych miastach. Ja mogą polecić Ci takie olejki BIO http://www.dobryklimat.net.pl/olejki-eteryczne z roślin które do tej pory nie spotkałem w innych olejkach

Gość gość
ja od dluzszego czasu kupuje u www.profarm.com.pl szybko sprawnie I wygodnie, zdecydowanie polecam

Gość gość
www.eterycznie.pl Olejki Dr Beta. Z tym, że tylko eteryczne, naturalne. Nie ma syntetycznych.

Gość gość
dobre i duże ilości możesz kupić pod www.citruspoland.com

Gość gość
Ludzie, czego wy nie rozumiecie w "oprócz netu"? Polecam PEWNE olejki z mydlarni u Franciszka, niestety-są bardzo drogie w porównaniu do tych syntetycznych. W aptece dbam o zdrowie widzę, że maja pomarańczę, lemongrass, cytryne, grejpfrut i maja generalnie dosc spory wybor. Wejdz sobie na strone doz i tam gdzies na stronie masz listę aptek i znajdz taka, ktora masz najblizej. Nie powiem gdzie dokladnie na stronie, bo sama mam problem ze znalezieniem tego zawsze :D

Gość gość
Kiedyś widzialam w sklepie " Home&You" ale nie jestem pewna czy nadal są

Gość gość
W Mydlarni u Franciszka są rewelacyjne :)

Gość gość
Ja kupuję przez internet, ostatnio odnalazłam sklep Siglavita (www.siglavita.pl) mają dział aromaterapia, a tam naturalne olejki eteryczne. Są świetne, polecam:)

Gość Gość 3

Mydlarnia u Franciszka dostarcza ciekawe olejki i intensywne.
Wielki wybór jest u Oshadhi z Niemiec, ceny nie są najwyższe: www.oshadhi.de

Ja kupuję przez internet, ale tylko w zaufanych sklepie Herbiness.com .  Miałam wiele olejków, ale ich są najlepsze i cena też okej. Mają mieszanki też dla dzieci.