Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

cyfrowy polsat

Polecane posty

Gość Abonent CP
Mam i jestem zadowolony chociaż ostatnio wyłączyli mi kanały gdzie miałem wszystko opłacone ale po telefonie włączyli mi je z powrotem. Z jednej strony cieszę się , że mam CP ale z drugiej chciałbym mieć C + ponieważ lubię oglądać mecze a w C+ jest liga angielska

Gość Abonent CP
Nie to była ich wina ponieważ na ekranie na kanałach z pakietu Extra HD pojawił się napis , że tego kanału nie ma w twoim abonamencie a ja mam pakiet Premium czyli mam wszystkie kanały i do sierpnia płacę 59 złotych a potem będzie już 99 złotych ale mam wszystkie kanały chociaż do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze Canal + ale w CP chyba nigdy nie będzie tego kanału..........

Gość Abonent CP
Dzwoniłem do nich i godzinę później miałem już wszystkie kanały i powiedzieli mi , że to ich wina i przepraszają za kłopoty z odbiorem kanałów . A ty masz CP czy coś innego ???

ja wiem wszystko oni zawsze tak powiedzą , chyba ze masz bląd i zniknelo nadanie to nadali ponownie

Gość gość
Ma ktos od nich internet??? Jak go oceniacie?

Gość Murielss
Zerknij sobie tutaj: https://panwybierak.pl/dostawca/cyfrowy-polsat/7 Na stronie opisane są warunki jakie oferuje cyfrowy polsat oraz są opinie osób, ktore się zdecydowały na operatora. Generalnie ma ofertę trochę gorszą od operatorów oferujących internet na kablu ( takich jak multimedia czy upc). Jednak jeśli nie masz możliwości podłączenia sobie takiego internetu to nie musi byc to wcale taka zła opcja. Najtaniej wyjdzie na pewno jeśli zdecydujesz się na wykupienie sobie pakietu: telewizja plus internet.

Moim skromnym zdaniem czasami lepiej postawić na dostawcę lokalnego, ponieważ ceny bywają dużo bardziej atrakcyjne. Na pewno polecić mogę dostawcę IT4Polska, który działa na terenie województwa mazowieckiego. W razie czego na https://it4polska.pl/3w1/ możecie zapoznać się z poszczególnymi pakietami. Oferują internet, telewizję cyfrową etc..