Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On łysiejący

Łysieję - więc to koniec z kobietami

Polecane posty

Gość On łysiejący

Łysy facet może się podobać pod warunkiem, że: jest bad boyem, chuliganem albo jakimś karkiem, jest biznesmenem w garniturze za 5 tysięcy i w fajnym aucie Ja świadomie wybieram bycie starym kawalerem. Jako młody mężczyzna po 20stce łysiejąc jestem po prostu skreślony u dziewczyn

Gość wspólokator Wasz
pier....isz głupoty

Gość mój nauczyciel z historii
był łysy, a jak się podobał niektórym dziewczynom, w tym mnie...

Gość On łysiejący
Dziewczyny mają do wyboru setki przystojniaków z pięknymi włosami, na łysiejącego nawet nie spojrzą. Taki nigdy nie będzie dla kobiety przystojny. Może być zaradny albo zabawny ale będzie brzydalem

Gość wielke PHI!
Zgól się na 0 i przypakuj. Nie pędzisz się

Gość po co to wieśniactwo
ale ty jesteś żałosny nawet z włosami żadna by Cię nei zechciała bo jesteś marudny i zakompleksiony zrzuć winę na brak włosów a nie na brak charakteru

Gość wielke PHI!
Oni zrzucą winę na wszystko włosy, nos wzrost ale jakoś nigdy nie zrzucają na swój zryty charakter

Gość On łysiejący
Byłem kiedyś inny. Łysienie odebrało mi pewność siebie i radość życia. Niemiłosiernie mnie boli fakt, że teraz śliczne i uśmiechnięte dziewczęta które codziennie mijam na ulicach są już poza moim zasięgiem

nie wiem, czy to jakaś nowa moda ? wyrywanie lasek na damskim forum udając cieniasa ? a może to udawanie EMU ? w moich czasach faceci byli męscy a nie użalającymi się nad sobą metroseksualnymi peezdami

Gość On łysiejący
Ja nie chcę mieć kobiety, żadna młoda i ładna nie zainteresuje się łysiejącym

skoro nie chcesz to po co zawracasz nam d.u.p.ę swoimi jękami ?

Gość On łysiejący
Nie chcę, bo wiem że nie miałbym u niej szans. Wy kobiety też patrzycie na wygląd. Łysiejąc nie mam atrakcyjnego wyglądy dla żadnej słodkiej studentki. Kobiety by mnie mogła pokochać za charakter, ale nigdy nie będę dla żadnej przystojnym ciachem

Gość aaa to dopiero......
po co chcesz byc ciachem?! skonsumuja Cię i co nam zostanie? hmm?

Gość On łysiejący
Żal mi tyłek ściska, że ładne dziewczyny są poza moim zasięgiem

Gość On łysiejący
Chcę być po prostu dla kobiety facetem atrakcyjnym fizycznie. To coś dziwnego?

Gość facet 190 cm wzrostu
Autorze, jesteś cipą, łysienie jest spowodowane tym że masz w dużo testosteronu, łysienie to zaleta nie wada

Gość aaa to dopiero......
jak spotkasz te własciwą będziesz tym najatrakcyjniejszym pod słońcem! (to chciales uslyszec? :) )

Gość Zocha z Krakowa..
on już dawno spotkal tylko nawijke wstawia!

Gość facet 190 cm wzrostu
Prawdziwy facet ma zarośnięty pysk jak neandertalczyk, ma być łysy ( inteligentny rzecz jasna) i szeroki w barach a jak warknie na swoją kobiete, to ta ma wiedzieć gdzie jej miejsce:)

Gość On łysiejący
Ciężko łysiejącemu młodemu chłopakowi podrywać dziewczyny na imprezach

Gość wiadome ze prawda
/Prawdziwy facet ma zarośnięty pysk jak neandertalczyk, ma być łysy ( inteligentny rzecz jasna) i szeroki w barach a jak warknie na swoją kobiete, to ta ma wiedzieć gdzie jej miejsce/ Otóż to. Facet nie ma być ładny. Ja jak widzę tych ulizanych pedałów to aż mnie skręca z obrzydzenia. Jeden strzał i taki leży we własnym moczu błagając o litość. Gdzie tu u takich męskość? Łysy facet to naturalny facet. Popracuj nad tężyzną fizyczną, charakterem, może jakieś sztuki walki? Musisz wziąć się w garść, pewność siebie to klucz do wszystkiego. Nawet jakbyś miał szpetny ryj że się patrzeć nie da, nie miał zębów, był łysy, niziutki, był grubasem i miał mikropenisa to z pewnością siebie możesz bardzo wiele zdziałać. Kobieta chce mieć w facecie oparcie, chce się czuć przy nim bezpiecznie. To właśnie dlatego łyse dresy czy koksy mają branie. A jak by jeszcze taki łysy koks był inteligentny, czuły, opiekuńczy i ambitny to będąc pewnym siebie będzie oblegany przez PRAWDZIWE kobiety. Nie mówię tu o tych co się zadają z tymi frajerami z żelem na włosach, wklęsłą klatą i rączkami co to nawet kobiety mu zazdroszczą. Pamiętaj chłopie, że facet MA MIEĆ JAJA! BYĆ TWARDYM JAK TRZEBA ! POTRAFIĆ OBRONIĆ KOBIETĘ!

Gość wiadome ze prawda
Na imprezach ciężko? Na jakich imprezach? Jak masz dobrą gadkę, umiesz zaintrygować dziewczynę tym co mówisz, to gdzie tu problem? Nie możesz traktować kobiety jak Bogini. To ty jesteś samcem. Przez miliony lat twoi przodkowie musieli zapierrdalać z dzidą w ręku za zwierzyną żeby ona miała co jeść. Jak Twój przodek chciał seksu to się nie pytał czy może, a brał za kudły do kąta jaskini i bzykał. Czasy się zmieniły i dobrze. Ale dalej jesteśmy biologiczni. Jak kobieta widzi, że facet jest twardy, pewny siebie to ją to pociąga i jest w stanie się zakochać pomimo jego braków w wyglądzie (które wynikają z wzorców które serwują nam media). Ja znałem przypadki brzydali z brzuszkiem którzy swoją osobą potrafili tak zaciekawiać kobiety, że te same do nich startowały. Bracie, pamiętaj, że żyje jest jedno. Nawet jak cię odrzuci jakaś panienka to nie bierz tego do siebie, bo w morzu jest mnóstwo ryb. Nie ta, to następna. Ważne żeby pracować nad sobą w ramach własnych możliwości. Ćwiczyć ciało, umysł i charakter.

Gość Ezequilee
Na imprezach to akurat nie ma sensu, bo tam nie poznasz dziewczyny na poziomie.

Gość SCHOWAJ W INNYM MIEJSCU
mój mąz jest łysy jak kolano, pamiętam,ze jak się poznalismy to miał wielki kompeks na tym punkcie,przez kilka pierwszych spotkań na miescie unikał sytuacji,zeby musiał zdjąć czapkę:P dopiero jak się upewnił,ze moze mi zaufać to mi się pokazał. kocham go jak wariatka,bo jest dla mnie całym swiatem,moja radością,nawet bez tych cholernych włosów. cudowny jest,opiekuńczy,męski,czuję się z nim pewnie i bezpiecznie. takze autorze,głowa do góry;) Jak trafisz na warosciową dziewczynę,a nie na pustaka to nie będzie patrzyła na twoją łysinkę,tylko na twoje wnętrze i charakter.

Gość lordkoks_
co niby ze lysi nie maja powodzenia ? nawet nie wyobrazasz sobie jak dziewczyny leca na lysych jest sporo dziewczyn i kobiet ktore maja na ich punkcie bzika zwlaszcz dobrze zbudowanych, i tu dochodzimy do sedna, lysina czy na 1-2mm pasuje najbardziej osobom dobrze zbudowanym , jezeli jestes wysuszonym leszczem z blada cera to raczej bedziesz wygladal jak po hemioterapi, wiec jezeli lysiejesz robia ci sie zakola scinasz na bardzo krotko badz na zero jak juz fryzure masz na lyso to obowiazkowo silownia i dobrze tez opalic troche cyngiel, solara nie musisz spiec sie na skware raz na miesiac na bardzo krotko tylko zeby troszke przyciemnic skore albo slonce latem, ja ci powiem ze takie typowe zylety czyli szczuplutkie bondynki z mocnym makijazem czyli potocznie te wyzywane od blachar przez zakompeksionych prawiczkow a pozadane przez praktycznie wszystkich facetow leca na lysych dobrze zbudowanych facetow cwiczacych jakies sztuki walki, minus jak masz glowe w ksztalcie jajka najmniej takim pasuje na zero, lepiej na 1-2mm jak masz zakola, jak masz mocno wybrakowane wlosy to pozostaje ci na zero, ale silownia podbija twoje punkty atrakcyjnosci, no i chyba wszystko zostalo juz powiedziane, wiec nie plakac ze lysiejecie czy ze macie zakola scinac na 1-2mm lub na zero dopakowac opalic baniak zapisac sie na jakies sztuki walki a gwarantuje ze zainteresowanie wasza osoba nie spadnie wraz z wlosami a nie jednemu punkty atrakcyjnosci tak podskocza ze sam sie zdziwi jak zaczna kobitki do niego podbijac, nie przejmowac sie i nie dolowac ze znajdzie sie pare krzykaczek ktore beda szydzic ze lysy jest bee z doswiadczenia moge powiedziec ze silownia plus lysy i ewentualnie sztuki walki rowna sie naprawde sporym zainteresowaniem u tych naprawde ladnych kobiet

Gość silwergold
Łysieję - więc to koniec z kobietami hahaha aleś mnie tym tekstem ubawił:):) Rozumiem koniec z kobietami bo ci mały usechł albo zmieniłeś orientację seksualną ale czemu winić łysienie ? To naturalny proces u mężczyzn(nie wszystkich)starzenia się organizmu. Nie szukaj sobie problemów:)

Gość Kasia_Asia26
A mi się właśnie podobają łysi, zwłaszcza dobrze zbudowani tacy silni, dawniej wolałam szczupłych z włosami, chyba wraz z wiekiem mi sie zmieniło :) Więc łysizna to nie koniec świata, parę łysych ciach : http://imageshack.us/photo/my-images/88/ysy3to.gif/ Bossssski :* http://us.123rf.com/400wm/400/400/freestar/freestar1103/freestar110300129/9050531-ysy-m--czyzna-m-odych-z-okulary-s-oneczne.jpg Ten też niczego sobie http://1.fwcdn.pl/an/49468/22191.4.jpg Dwa ciacha Żeby nie było, że samych znanych i oklepanych, jakiś z fotki http://cdn3.asteroid.pl/c13/a.fotka.pl/082/420/82420452_500_s.jpg?add=1335307436 Słodziak :) Tak pare znalezionych na szybko, nie macie co się załamywać panowie, odpowiednio zadbany łysy facet może się podobać :) Szafa_gra Ci panowie wzbudzają w tobie obrzydzenie ?