Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniMisiaa

Seks oralny z moim chłopakiem co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość smarkata czy już nie, nie wiem
On nocuje u Cb? To masz tolerancyjny rodziców, ja mam prawie 16 lat, i pewnie do 20 żaden chłopak nie położy tyłka w moim łóżku :classic_cool:

--tolerancyjnych

Levviatan jesteś prawiczkiem, a zgrywasz macho który ma inną co noc, w sumie prawiczek to dzieciak :classic_cool: haahahahahah ;)

Mama się usmiechała gorzej było z tatusiem bo ja jestem jego oczkiem w głowie i jak spał u mnie to rano moj tatus odbył z nim poważną rozmowę nie wiem dokładnie o czym rozmawiali ale on przyszedł skulony i czerwony a tatuś tylko się usmiechał .Ja oswiadczyłam im że go kocham i nie jestem głupia by zrobić coś nieodpowiedzialnego a jednak zrobiłam Grr a było całkiem przyjemnie ;((

smarkata czy już nie, nie wiem -> wiesz nie chce mieć innej co noc bo dziwkarzem nie jestem ;] a to że coś wiem o seksie zanim zacznę to robić to chyba dobrze co nie? :P

Żeby tylko na teori się nie skończyło ;) Jestem wredna-wiem :P PaniMisiaa u mnie mama też by sie nie zgodziła, a tata by go wyrzucił nawet na -30' mróz :)

smarkata czy już nie, nie wiem -> nie skończy się na pewno... raczej na pewno.... chyba na pewno... może.... :P

Na forum gazeta czytałam że obecnie już 30l maja problemy z potencją, to sie spiesz :)

smarkata czy już nie, nie wiem -> w miarę dobrze się odżywiam, nie pale, trochę ćwiczę wiec mi to nie grozi ;] a fakt 30 latkowie maja problemy a grupą szczególnie narażona są... ginekolodzy :D

Ginekolog----- praca jak każda inna. co Ty do slubu czekasz ? Nie bierze sie w ciemno, okaze sie po, że ci sie nie podoba i co wtedy :D

Nie kończ, jezeli sprawia Ci to przyjemność, to dlaczego nie.

kończyć? po co jeśli ci się to podoba to nie kończ :) tylko nie twierdź że jesteś dziewicą, masz błonę ale to nie czyni ciebie dziewicą ;] tylko że on też powinien ciebie lizać aby było "sprawiedliwiej" ;)

smarkata czy już nie, nie wiem -> nie. dla mnie nie liczy się kiedy ale z kim i dlaczego a to czy będzie przed czy po ślubie, czy po krótkiej znajomości to mi to obojętne :)

Nie wierze w romantyków, i ludzi którzy dostrzegają wnętrze, to mit. Jestem pewna że nie ma faceta którego nie da sie uwieść, tylko "przyneta" musi być atrakcyjna.

smarkata czy już nie, nie wiem -> wiesz to zależy czym facet myśli bo są tacy co spojrzą na obrączkę i wyjdą ;) aczkolwiek wolnego moim zdaniem o wiele łatwiej uwieść dla zabawy a on będzie sądził że to jednak coś więcej.

Być może na początku związku gdy chłopak jest zakochany to nie zdradzi, bo podnieca go dziewczyna jest chemia itp pierdoły, ale chłopak-facet po pół roku, czy już w ogóle kilku latach nie bedzie wierny, dlatego że człowiek nie jest stworzony by być wiernym

smarkata czy już nie, nie wiem -> będzie wierny o ile myśli tym co trzeba i unika sytuacji pociągających do zdrady :) ale fakt nie wiele osób to potrafi

Ojj ja już sama nie wiem po prostu nie chciałam być jakąś nie porządną a chciałam by jemu było dobrze :((

Zadowolenie chłopaka i bycie porządną to coś co wyklucza się wzajemnie.

PaniMisiaa -> ie porządną byś była gdybyś to zrobiła znając go parę minut i zrobiłabyś to po to aby zrobić nie ważne z kim ;]

Gość hyhyhyhyhy
Rób jak lubisz. Co się wiecznych prawiczków na forum pytasz? Leviatan, przestań już jej truć. Zazdrość przez Ciebie przemawia :D

Tylko, że to Twój chłopak kochasz go to w sumie dlaczego nie jesteś porzadna? :) bez przesady, nie obciagasz na imprezie w wc

A nie jesteś? :classic_cool:

Gość hyhyhyhyhy
No bo jej facet ma mega przyjemność i to robioną z ochotą. A to rzadkość wśród dziewczyn. I pewnie też byś tak chciał, więc sobie myślisz: "a nagadam jej, że to złe, a co, cham jeden nie będzie miał tak dobrze" :D

Przecież ona ma 17l, nie jest dzieckiem już ile dziewczyn 16l normalnie seks uprawia, bez przesady

Gość barbarkakakaakka
Levviatan-> a od kiedy to dziewicto traci się przez seks oralny;>??? Skoro jestes w temacie seksu tak obyty, to zapewne powinienes wiedziec, że można utracić dziewictwo tylko i wyłącznie przez włożenie penisa do pochwy. Przerwanie błony dziewiczej poprzez masturbacje, tampony itp. to tylko przerwanie błony. Wniosek jest jeden-nie było stosunku płciowego, dziewczyna jest dziewica, tyle że po prostu bardziej doświadczoną. I Ty ją pouczasz? phi