Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasikaja

jeszcze nie Dwulatka u lekarza

Polecane posty

Gość Tasikaja

Ja do lekarki że zaparcia że alergia ze zapalenie spojówek,oraz inne problemy itd A ona co? A dlaczego Pani nie szczepi juz na to na tamto i na jeszcze coś innego Na co i tak szczepi sie dopiero po drugim roku zycia. Ku,.. dlaczego ci lekarze maja takie parcie na te zasrane szczepionki ? Ja mam problem a one mi ze szepionkami wyjeżdzają w dodatku z takimi na które jeszcze mam czas,bo najlepiej zaszczepic na wszystko odrazu i za jednym zamachem.. -Teraz siedzimy w domu i dalej mamy problem pod tytułem zaparcia spojówki i co po co ja byłam u lekarza? Po co są lekarze po to żeby szkodzić czy pomagać?

Gość O matko no po co są
W dzisiejszych czasach po to żeby kartele farmaceutyczne mogły robić biznes.

Gość Tasikaja
Ja nie wiem, czy ja jestm sama, jedna, jedyna, która pyta o konserwat, jakiego użyto do danej szczepionki? Nie,nie, nie dostaje odpowiedzi na to pytanie,raczej skierowanie do poradni szcepień i dozgonnie pogardliwy stosunek do mojej osoby. Tak to powinno wyglądać?

Gość Tasikaja
W poradni tez nie dowiaduję sie w jakich ilościach i czego użyto do konserwowania, ale tam chociaz lekarka przyznaje że coś kiedyś dzwoniło w którymś tam kościele... Jestem sama.