Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1982

Grube endometrium... Ciąża???

Polecane posty

Gość malutka1982

Witam :) zacznę od tego że cykle mam regularne. Co 32 dni. Raz mi się opuźniło ale było to duuuużo wcześniej i od razu po odstawieniu pigułek. Ostatnią @ miałam 4 lutego. Owulacja ( teoretycznie) 19 lutego. Stosunek 17 , 19 , 22 i potem dopiero 4 marca. @ powinnam dostać 7 marca ale nie dostałam. Test robiony 8 i 10 wyszedł ujemny . Ale ...śpię gdzie popadnie i siusiam nagminnie ( nudności ani nic innego mi nie dolega) . Dzisiaj miałam usg robione . Lekarz powiedział ze mam bardzo pogrubione endometrium . Nie powiedział dokładnie ile ale jak poprosiłam o tabletki na wywołanie to powiedział że mi nie da bo owulacja mogła się opóźnić . Powiedział również żebym zrobiła jutro jeszcze test . Jeśli nie dostanę dziś lub najpóźniej jutro @ to za tydzień mam przyjść bo już coś powinno być widać . Nie badał mnie na fotelu . I teraz moje pytanie czy ja mogę być w ciąży ? Czy mam się nie nakręcać na ciążę ? Czy raczej to takie pro forma ze mam czekać tydzień jeszcze i na następne usg ? Bardzo proszę o odpowiedzi i wszystkie rady . Pozdrawiam

Gość junn
zrób sobie beta hcg z krwi to się dowiesz.

Gość malutka1982
Nikt mi wiecej nie odpisze ??

Mam podobnie...Bylam jakies 2 tygodnie temu u lekarza,stwierdzil powiekszone endometrium,byl to czas przed okresem wiec powiedzial ze czesto sie zdarza ze przed okresem to endometrium jest wieksze niz powinno...Spytalam sie czy to tez moze byc poczatek ciazy,powiedzial ze nie wyklucza tego i kazal mi przyjsc po okresie tylko ze okresu do tej pory jeszcze nie mam...Stwierdzil tez,ze jezeli okaze sie ze to nie jest ciaza to byc moze bede miala problem z zajsciem w ciaze(powiedzial,ze problem ktoremu mozna zaradzic).Dzis do niego dzwonilam,mam czekac jeszcze z tydzien i przyjsc do niego...Zobaczymy...a Tobie co lekarz powiedzial?

Chcialam tez dodac,ze zawsze mialam regularne miesiaczki ok.26 dni cykl.Na dzien dzisiejszy jest juz 32 dzien cyklu i nic...

Gość malutka1982
Senioritka masz moze gg ? będzie prościej ;)

Gość malutka1982
Nikt się więcej nie wypowie???

Gość malutka1982
mozesz podac? moze byc na priv tylko w adresie moim mailowym zmien na gmail.com a nie tlen ;)