Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArkadiuszHmn

Problem z dziewczyną HELP !

Polecane posty

Wiesz ja nastawiam sie na kąpiel z nią i mam nadzieje że mnie nie odrzuci bo w koncu stane przed nią goluski.A to czy ona wezmie do buzi czy nie to juz kit tam mi na niej zależy a seksu nie chcę bo to nie sa żarty

No to przeto Arek tu jest z nami i myśli przed, a nie po :P

Ale ze jak? Chce isc z chłopakiem do wanny ale uceknie jak zobaczy freda? A ty myślsz że kogo ona sie tam spodziewa zobaczyć? Ja bym uciekła gdyby facet freda nie miał :) Ale fakt- jak se masz źle czuc w tej sytuacji to nie rób tego. Tylko ze wtedy bedziesz musiał jej jakos wyjasnć ze nie chcesz. Zrób to delikatnie bo kobiety sobe rózne rzeczy dopowiadaja i możesz potem trafic na watek "facet nie chce sie ze mna wykapac, czy cos ze mna nie tak?" na kafe :)

No co wy do tej wanny to ja muszę iść.Ale wiecie ona nigdy tego nie widziała na zywo wiec chociaz sie tego spodziewa moze byc w szoku.Ja cipki tez nie widziałem nigdy i nie wiem jak to bedzie opowiem wam jak cos ;p

mnie nie musisz opowiadać..:D:D:D ale tak poważnie-to chyba intymne nie uważasz?i nawet dzieląc się tym na forum-to takie troszkę nie w porządku?chyba,że razem opiszecie...;) może kilku się tu podnieci:x...................??

Potrzebuje rady a to jest forum erotyczne.Pozatym to anonimowe forum więc mogę tu nawet napisać że zgwałciłem matke wyloguje sie jutro pojde do szkoly i spoko jak zwykle. A co do jutrzejszego dnia to nie wiem ja po prostu chce sie do niej zblizyć i kąpiel w wannie mi sie podoba obawiam sie jedynie jej reakcji na mojego ptasiora i tyle. A do niczego nie bede jej zmuszał i o seksie nie ma mowy