Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielska byla blondi

Jak odzyskac moje blond wolsy ?

Polecane posty

Gość angielska byla blondi

jakies dwa miesace temu pomalowalam na bronz moje wlosy, i strasznie tensknie za mojimi blond .I nie wiem jak moge odzyskac moje blond wlosy spowrotem .nie pomaluje je na blond bo to bendzie inny kolor od mojeog naturalnego i ja mam dosc malowania ich co 3 tygodnie .POMOCY Sorki za blendy ; nie umiem pisac po polsku bo ja mieszka w angli od urodzenia

Gość sdfghjkl
Jezeli masz krótkie włosy to możesz podcinac,wytrzymac jakos z odrostami.A jeżeli długie to nie pozostaje ci nic innego jak ufarbowanie włosów na podobny kolor do Twoich naturalnych ,podcinac co jakis czas końcówki aż kiedyś dojdziesz do swoich,ale to potrwa długo.

Gość podgladaczka_
zrób sobie demakijaz efesorem i pozniej połóz oczekiwany kolor.

Gość podgladaczka_
zrób sobie demakijaż efassor z oxydantem 3%. Jeśli będziesz sama robić, dam Ci kilka wskazówek. Nałóż DOKŁADNIE i równomiernie na włosy. Jeśli masz obecnie duży odrost-omiń go. Malaksuj włosy z mieszanką. Zwilż DELIKATNIE włosy ciepłą wodą i dalej malaksuj do momentu kiedy uzyskasz odpowiedni poziom jasności. Pod koniec mozesz nałożyć całkowicie, czyli razem z odrostem i dalej malaksujesz. (Odrost chwyta najszybciej, dlatego nakładamy do na ostatnie kilka minut). Spłukujesz, myjesz szamponem, suszysz włosy-standard To że będziesz miała miedziane odcienie tez standard. Nie da się tego uniknąć. SĘK w tym aby dobrać ODPOWIEDNIĄ farbę, z odcieniem który NIWELUJE takowe odcienie. (Proste zasady koloryzacji. Zółty oraz miedziany, niweluje odcień fioletowy i popielaty) Nie bój się nie wyjdą Ci fioletowe włosy .

Gość podgladaczka_
czyli pozniej jakas chlodna farba i bedzie git oczywiscie w zależonosci od tego na jakim poziome wyjdzie ci kolor.