Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisalle

Czy wy kupujecie na allegro np. welon ?

Polecane posty

Gość Pisalle

W sklepie gdzie mam suknie 120zł mi powiedziała ten sam na allegro z 55zł..! To samo z bolerkiem! Tylko boję sie że zamówie i dupa nie dostanę to bo chce!

Jak masz na tyle czasu, że w razie czego, zdążysz odesłać towar (gdyby coś było nie tak) to ja nie widzę problemu :)

Gość taka jedna z wrzesnia
Ja na allegro kupilam na licytacji woalke warta 390zl za 50 zamowilam zaproszenia, naklejki na flaszki, dekoracje i inne rzeczy bo z przesylka sa tansze i to o wiele niz w sklepach...

Gość żę tak powiem
ja zamawiałam na allegro zaproszenia i byłam b. zadowolona, bo drukowane, imienne wyszły mnie tyle co w sklepie takie zwykłe śliskie do wpisywania. Welon też miałam zamawiać na allegro, ale wolałam wcześniej przymierzyć do sukni i tym sposobem wydałam 130 zł na welon, który na allegro pewnie kupiłabym za 60 zł, ale na szczęście mnie udało się sprzedać welon, za 50 zł

Gość do autorki....
ja na allegor kupuje, chcę 300cm, koszt z allegro 75 zl, a w sklepie 100zł za metr czyli 300zł

ja bardzo dużo na allegro kupiłam, ale welon raczej będzie krawcowa szyć, ja na all. kupiłam zaproszenia, pudełka na ciasto, ubranie zamochodu, ubranka na butelki, zawieszki, poduszkę na obrączki, podwiązkę z grawerem, balony,

Ja kupiłam wszystko na Allegro : dwie suknie, buty, welon, rękawiczki, kamizelkę dla narzeczonego, kieliszki, ozdoby na samochód, dekorację sali, winietki, zaproszenia, księgę gości

Gość sweethearth
ja kupilam suknie slubna na allegro i jestem bardzo zadowolona

ale z niej zrezygnowałam, kupiłam jeszcze kotyliony dla gośći, rodziców,świadków i dla drużby weselnego, co do sukni jak by nie patrząc to też z allegro bo takją znalazłam, ale doszłam do źródła czyli krawcowej, i szyje mi poza all